Homosexualita je zvrhlost? Akorát blábol homofobů

V poslední době začínají znít hlasy homofobů o tom, jak je homosexualita špatná. Tento postoj je protizákonný a navíc nechutný.

Ladislav Bátora

Homosexualita je náklonnost ke stejnému pohlaví. Muž tedy může milovat muže a žena může milovat ženu. Obsahuje to i sexuální vzrušení a sexuální činnost. Vědci se přou, jestli je homosexualita vrozená nebo ne.

Ozývají se ale hlasy, že je to všechno špatné, že homosexuualita je nepřirozená a tak. Pro tu přirozenost ale nemají jediný důkaz. Pro homosexuály je důežitá tolerance a harmonické soužití se společností. Pro homosexuály už totiž samotné to, že jsou homosexuálové, je těžké. Bojí se reakcí jejich rodin, že nebudou mít děti. Bojí se reakcí svých kamarádů, protože je rozšířené, že to homosexuálové zkoušejí na všechny, i když to není pravda.

Znám hodně homosexuálů. Jsou to slušní, klidní a naprosto normální lidi, kteří se chovají jako všichni ostatní kromě jejich orientace, která je jejich soukromá věc.

Když má člověk homosexuál strach z toho, jak ho budou vnímat jeho blízcí kvůli tomu, že nebude moct mít rodinný život, proč ho za to ještě odsuzuje společnost? Proč společnosti tolik záleží na tom, jestli je někdo homosexuál nebo není?

Homosexualita není žádná zvrhlost nebo proti přirozenosti. Přirozenost je termín kterým Hitler obhajoval svoji genocidu. Jak by mohla být homosexualita nepřirozená? Všechno, s čím lidé žijí, je přirozené.

Buďte prosím k homosexuálům tolerantnější. Nepoužívejte slovo gay jako nadávku. Přestaňte soudit lidi podle jejich sexuální orientace. Heterosexuály snad soudíte podle toho, jakého partnera si vyberou? Nesoudíte. Tak přestaňte podle toho soudit i ostatní.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Antonín Kozel | úterý 19.6.2012 17:02 | karma článku: 17,92 | přečteno: 2862x