Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a91r16a 13R34a98n73k

13. 5. 2015 1:27

:-)Prima napsane, ja mam kamarada, ktery mi zehli me lnene bluzy - protoze je lepsi a bavi ho to. Na kopani v zahrade mam ceskeho kamarada, ktery chce byt placen vinem, vetsinou se jedna o 12 lahvi v krabici:-) Proc si ten zivot nezjednodusit?

0 0
možnosti
Foto

Ano, opět se nám vrací vlna prvorepubikových dámiček, které zaměstnávají služky. Budou se zase pro ně budovat komůrky k bydlení, zas budou první sexuální zkušeností pro "mladé pány" nebo i vítanou "druhou mízou" pro hlavu rodiny... A snad konečně i naši skvělí filmaři najdou v dnešní době vhodnou inspiraci a namísto životopisů Lídy Baarové budou točit novodobé Vdavky Nanynky Kulichovy. ;-)

0 3
možnosti
DP

Nejsem rozhodně prvorepubliková dámička, ale služeb profesionální uklízečky využívám také. Ráno odcházím v 8 z domova a kolem sedmé se vracím. O víkendu jezdím na chalupu zrelaxovat se na zahradě s rýčem. Z domácích prací mě baví vaření a žehlení, mytí nádobí svěřím myčce, ale úklidové práce nesnáším. Tudíž se nenervuju něčím, co mě nebaví a vytvářím částečné pracovní místo pro ty ,kteří neměli tolik štěstí, že mají slušnou práci se slušným platem.

5 0
možnosti
Foto

A proč ji nemít. Paní se cítí užitečná a Vy se rozhodně s ní nenudíte;-)R^

6 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1324x
Anna Tůmová, autorka první knihy A co s tím má společnýho láska? - takže do označení spisovatelka mám daleko. Spíše zlodějka příběhů lidí kolem mně, které se snažím převyprávět...V září 2016 vychází moje nová kniha Miluju tě jak svý boty. Chtěla jsem, aby byla veselá a prý opravdu je.

Seznam rubrik