Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J54a81r78a 63R44a82n10k

13. 5. 2015 1:27

:-)Prima napsane, ja mam kamarada, ktery mi zehli me lnene bluzy - protoze je lepsi a bavi ho to. Na kopani v zahrade mam ceskeho kamarada, ktery chce byt placen vinem, vetsinou se jedna o 12 lahvi v krabici:-) Proc si ten zivot nezjednodusit?

0 0
možnosti
Foto

Ano, opět se nám vrací vlna prvorepubikových dámiček, které zaměstnávají služky. Budou se zase pro ně budovat komůrky k bydlení, zas budou první sexuální zkušeností pro "mladé pány" nebo i vítanou "druhou mízou" pro hlavu rodiny... A snad konečně i naši skvělí filmaři najdou v dnešní době vhodnou inspiraci a namísto životopisů Lídy Baarové budou točit novodobé Vdavky Nanynky Kulichovy. ;-)

0 3
možnosti
DP

Nejsem rozhodně prvorepubliková dámička, ale služeb profesionální uklízečky využívám také. Ráno odcházím v 8 z domova a kolem sedmé se vracím. O víkendu jezdím na chalupu zrelaxovat se na zahradě s rýčem. Z domácích prací mě baví vaření a žehlení, mytí nádobí svěřím myčce, ale úklidové práce nesnáším. Tudíž se nenervuju něčím, co mě nebaví a vytvářím částečné pracovní místo pro ty ,kteří neměli tolik štěstí, že mají slušnou práci se slušným platem.

5 0
možnosti
Foto

A proč ji nemít. Paní se cítí užitečná a Vy se rozhodně s ní nenudíte;-)R^

6 0
možnosti