Zloděj křičí chyťte zloděje, aneb přichází reforma

Ano, důchodová reforma tak jak jí zamýšlí vláda, vyvolává vášně a polemiku. Pseudopravice hájí svoje kroky, levice společně s odboráři vyskakuje jako tajtrlík a vykřikuje hesla o okrádání lidí. Jsou směšní všichni. Za těch dvacet let předvedly všechny vlády ať byly levé, či pravé, že jim jde jenom o koryto a o lidi a jejich blaho nejde nikomu.

Všichni do jednoho jsou sebranka a  prospěcháři, tuneláři. Všichni mlaskají u toho koryta do kterého obyčejní lidé sypou peníze ze svých daní. A je to jedno, jestli je to Topolánek,Nečas, Vondra, nebo Paroubek,Gross,Sobotka, nebo odborář Zavadil. Ostatně zeptejme se táty Zavadila v kolika správních radách sedí. V ČEZu? VZP? Zeptejme se rómských aktivistů, kde končí peníze které dostávají z EU na řešení rómské otázky?

Tato země potřebuje provětrat. Lidé již dostávají rozum a organizují se v iniciativě LIDI, POJDME DO NICH!!!na sociální síti FACEBOOK.

Nechceme žádné strany, žádné pupíky, žádné odbory. Chceme lidi, kteří to budou s touto zemí myslet poctivě.

Ať je to důrazné varování všem vládám, všem úředníkům. Nebude to dlouho trvat a poletíte, ale asi ne sametově!!!!!!!

P.S.Vážení ODHODLANÍ
bylo definitivně stanoveno město a čas konání našeho prvního srazu!
26. 3. 2011 v 10:00 se sejdeme v Hradci Králové, konkrétní místo bude ještě upřesněno, jsme v kontaktu s místními Odhodlanými.

Žádáme všechny, kdo by se chtěli zúčastnit, aby svou účast ohlásili na adrese odhodlani@atlas.cz.
Naše dveře jsou otevřeny všem, kdo se chtějí konstruktivně podílet na přípravě našich dalších kroků.
Nejedná se o volební mítink, pokud jste se situací v tomto státě spokojeni a nepotřebujete změnu, nemáme si vzájemně co nabídnout a v takovém případě prosím - zůstaňte doma!
Očekáváme účast občanů, kteří se ztotožňují alespoň s většinou našich požadavků a postojů, vyjádřených v dokumentech "Výzva", "Návrh desatera" a "Návrh Občanské Ústavy".
Očekáváme účast lidí, kteří mohou a chtějí pro svou a naši budoucnost něco udělat.
Očekáváme účast občanů, kteří jsou schopni svými myšlenkami a činy podpořit ODHODLÁNÍ nás všech ZMĚNIT tento systém a PŘIJMOUT ZODPOVĚDNOST ZA SVOU BUDOUCNOST!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Stanislav Andre | úterý 8.3.2011 15:05 | karma článku: 19,49 | přečteno: 1492x