Vraťme Čechy Habsburkům

Když v říjnu 1918 naši otcové a dědové za notné podpory politiků, kterým císař a král český Karel I. ,zrušil trest smrti za velezradu, v čele s "tatíčkem Masarykem" a zednářem Benešem demontovali středoevropskou monarchii, tak sotva mohli tušit,( ale myslím že politické špičky věděli, proč to dělají) jakých konců v pravidelně se opakujících osmičkových periodách tato země dojde. A tak roky 1918,1938,1948,1968 a 1989 se staly určitými mezníky v našich neklidných "republikových dějinách. Bohužel, ale žádný z těchto mezníků nebyl pro náš národ pozitivní

Říjen roku 1918, to byl nejčernější okamžik v dějinách našeho národa. Vítězné mocnosti rozebraly stát, který tvořil určitou protiváhu ve středu Evropy.

Dvacet let poté, mocnosti, které přispěly k vytvoření naší republiky daly od nás ruce pryč. Následovalo 6 let okupace nacistickým Německem.

Rok 1948, to snad ani nemusím zmiňovat, rok 1968 žádný rok naděje na svobodu,ale podvod, stejně jako rádoby revoluce v roce 1989.

Revoluce v roce 1989 vlastně ani žádná nebyla, byla to pouze plánovaná epizoda předání moci starých komunistů mladým. Za toto předání  byla starým papalášům zaručena beztrestnost. A můžete si o tom myslet co chcete.

A jak to dnes tady u nás vypadá? Naprostý chaos na politické scéně. "Tátové lidu" za obrovského potlesku hulákajícího davu stejně neschopného obecenstva jako jsou oni sami, zcela beztrestně páchají škody na úkor nás ostatních v podobě stávek a demonstrací.Korupce na každém kroku. Politici , stejně jako odboráři pohrdají zákony. Prostě rozvrat morálky a práva. Co stím?

Vraťme Čechy Habsburkům a budeme mít klid.

 

Autor: Stanislav Andre | sobota 18.6.2011 11:06 | karma článku: 21,92 | přečteno: 1561x