Varnsdorfský dětský gang vede Terorista, z policie si nic nedělá

V severočeském Varnsdorfu loupí gang desetiletého Roma, kterému vrstevníci přezdívají Terorista. I když v regionu hlídkují policejní posily, děti se jich nebojí, nejsou trestně odpovědné. Bezbranné lidi přepadávají přes den, tedy v době, kdy pořádková jednotka v lokalitě není.

No páni, já se nestačím divit. Co je toto za stát.Cikánské děti se celé té drahé státní mašinérii vysmívají. To je co? Cikáni sekají, tlučou,loupí za bílého dne, (pardón vlastně kradou, loupežné přepadení  to prý bude,až je chytí), a co na to stát? Nic pouze konstatuje.

Na co vlastně tedy  ještě čekáme. Že nás stát ochrání? Tomu již nevěřím. Musíme si pomoci sami. Musíme zorganizovat domobranu ve všech městech, kde žijí cikáni. Nikdo nás přeci nemůže obviňovat z rasismu, když chceme chránit svoje děti,svoji rodinu a své majetky. Vina nemůže býti na nás,ale na státu, který nás není schopen ochránit.

Policie místo toho, aby zajistila naši bezpečnost máí svázané ruce od nekompetentních poslanců a různých multikulti organizací, které z peněz které jsou určený pro cikánskou integraci vlastně žijí. Příkladem takovéto zlodějny jsou cikáni Giňové.

No abych dlouho neplkal. Udělal jsem si zbrojní průkaz a koupil si Parabelum ráže 9mm. Jestli se stane, že  někdo z cikánů, či jiné verbeže sáhne na někoho z mojí  rodiny, nebo na mne, tak nebudu čekat až mě , nebo někoho z mých blízkých posekají  mačetou.

Po událostech posledních dnů, jsem nabyl přesvědčení, že stát mě neochrání a proto se musím o sebe a svoji rodinu postarat sám. A mě osobně bude jedno jestli mu bude 13, nebo 50. Když kradeš loupíš,sekáš,tlučeš, tak víš co děláš. Také si poneseš důsledky a je mi jedno jestli budeš červenej,hnědej,modrej,nebo žlutej. Já mám taky právo na život a když mě stát nepomůže, tak si pomohu sám.

Podle TV NOVA která uvedla dnes ve zprávách v 17.15 v 5.00 cikán přepadl prodejnu Kaufland se zbraní v ruce a odnesl si 250000,- Kč. Jak zakročíš státe?

Autor: Stanislav Andre | středa 31.8.2011 17:15 | karma článku: 40,99 | přečteno: 3105x