Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Daniel P.

1. 9. 2011 14:33
parabellum

Jestli jste koupil Luger P08, tak si ji nechte na střelnici a do vitríny a kupte si něco vhodnějšího na sebeobranu, například Glock, Heckler & Koch, nebo, pokud to nemusí mít vyloženě něměckojazyčný rodokmen, naši CZ75. :)

A pepřový sprej jako první "linii obrany". Útok zastavuje spolehlivě, nemusíte umět střílet narozdíl od pistole, a taky nikoho nezabijete.

Váš názor, že se chcete bránit sám, a nečekat, až/jestli to někdo udělá za Vás, je názor hodný svobodného člověka a sdílím ho.

1 0
možnosti
K

Krasavicee

1. 9. 2011 10:05
Zrušit Romeu a za miliony jejich dotací posílit policii

na severu Čech

3 0
možnosti
Y

yyyjj

1. 9. 2011 9:43
Je to podle Vašich představ, pane Bango ?

Napsal jste, pane Andre, FŠICKO, co bych napsal i já.

Jen mi chybí těžkoodění polucisté - Pomahači a chrániči, čekající na náměstích výběžku na výsadek těžkooděných speciálně vycvičených proti nacenzor většině, polucejních koní, na speciálních polucejních padácích z armádních letounů ?CASA? - zase nejsou k použití a tak se těžkooděnci pořád koní nedočkávají a musí nacenzor většinu mlátit a kopat do lidí z většiny nazemi sami v přímém tv přenosu....aby ochránili menšinu...

Co tomu říkáte, pane Bango ?

0 0
možnosti
P

psýtchoř

1. 9. 2011 11:44
Re: Je to podle Vašich představ, pane Bango ?

máš problém s polucí? zeptej se v lékárně, pleny snad mít budou

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

1. 9. 2011 9:32
Pane .... s P08 jste to moc dobře nevybral

moc těžká a veliká na nošení. Mimochodem nosit zbraň MUSÍTE POUZE SKRYTĚ !!! Jinak o ten zbroják okamžitě přijdete. Doporučuju Glock .

0 0
možnosti
VD

všd

1. 9. 2011 3:02
Takhle skončíte v base

A pokud si Vás tam nenechají pro vysoký věk a špatný zdravotní stav, podmíní právo nosit zbraň právě schopností vykonat nepodmíněný trest vězení (ne hned, ale časem, pokud takových případů bude přibývat).

0 0
možnosti
C

CarolusMagnus

31. 8. 2011 21:27
Revolver je fajn,

ve všem  má výhody před pistolí. Jen  v jednom ne.  Jen 6 nábojů ve válci. Když  máte smůlu a potká vás 20 gaunerů z Rumburku, máte problém.  Na ČZ75 existuje i zásobník na 26 ran.  Sice není to zrovna estetické jak čouhá ven, ale nadevše praktické.  Zase to není nic pro něžnou dámskou ručku. Té by slušel  Smith&Wesson,  dvoupalec,  a když vám nezáleží na penězích, tak v titanu.

2 0
možnosti
RM

Astern

31. 8. 2011 21:54
Re: Revolver je fajn,

Revolver má až 9 nábojú.

.

0 0
možnosti
K

kion333

31. 8. 2011 20:14
Karma

Jinak pro skryté nošení, je lepší třeba český Kevin, Diamond Back, Kel-Tec, Glock 26 z revolverů třeba dvoupalcový SW 36(sám jeden z komise vlastním-naprostá spokojenost), Astra, Rossi, Taurus z českých Kora, Alfa.Dělají se i na pistolové náboje 9 mm Luger.

Výběr je bohudík pestrý a i v komisi se nechají sehnat zbraně ve skvělém stavu.

Bohužel to bude asi díky multikulti pseudohumanistům nutnost:-/

5 0
možnosti
D

duhacenzor3

31. 8. 2011 18:56
nabidnete

nezletilcum beztretnost, dockate se jen detskych gangu, nabidnete barevnym beztretnost dostanete jen barevne gangy, bohate odzkouseno v USA i zapadni Evrope, mate jen co sami chcete mit - kdyz na vas vyrukuji z rasismem a ublizovanim detem, vsichni jim lizate ruce, jako bych neznal ty diskuse pod clanky typu muz napadl deti - tedy novinovy popis situace. kdy se dospelec branil utoku detskeho gangu. Zbytecny clanek na stat nevyrukujete. A prave na stat je treba vyrukovat, zastavit multikultury a politkorektury, tihle jsou za detske gangy zodpovedni, i za ten varndsdorfsky. Gangy vytvari stat, ne clenove gangu

7 0
možnosti
HTV

Hellga

31. 8. 2011 18:51
Nechápu...

V těhle případech dětské kriminality, mě vrtá hlavou, proč se neuplatňuje rodičovská zodpovědnost? Zákon možnost postihu umožňuje, tak proč se nic neděje? ...a že stát pomůže, bych taky nečekala...přetrhla by se tak nit romovodů a dotací, z kterých tyje pěkná řádka rošťáků, protože důsledným uplatňováním práva by se zamezilo kriminalitě a nebylo by pak koho začleňovat, tedy alespoň ne, v takové míře a s takovými náklady... a co pak, ti chďáčci Kumarové, Giňové, Ryšavý, Tancošové a nevím, kdo všechno? S pláčem by museli jít dělat něco pořádného a TO, uznejte, připustit nemohou...krom toho, co by řekli profi-humanisté v Bruselu? Vyčlenili letos 8 a půl miliardy euro na "začleňování" a z toho koláče si "naši profesionální začleňovači", moc rádi ukousnou a politici se také snaživě zviditelní... Dokud se "slušní Romové", veřejně nedistancují od kriminálníků a různých vyžírků...nemá to řešení !!

4 0
možnosti
DP

Daniel P.

1. 9. 2011 14:41
Re: Nechápu...

V případě, že rodiče s kriminálním počínámím svých dětí nesouhlasí, a ty děti prostě nezvládají, je postih ordičů kontraproduktivní. Ale nebál bych se prostě zavírat ty děti. Pokud jsou dost staré na páchání zločinů, jsou dost staré i na ten trest.

1 0
možnosti
K

korzár

31. 8. 2011 18:39
Co dělají policisté?

No přece zjišťují, jestli se při demonstracích nepropagovaly nacistické symboly a nehajlovalo se !![>-]

5 0
možnosti
K

korzár

31. 8. 2011 18:41
Re: Co dělají policisté?

P.S.: oni vám tu diskusi stejně brzo utnou 8-o[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik