Tak dobře cikáni, budete mít, co jste chtěli!!!!!!!!

Čeho je moc, tak toho je příliš. Začíná jít opravdu do tuhého. Přečtěte si úryvek od cikánských raperů, čím se chlubí na internetu: "Skončíš v márnici, přijdu si pro tvoji hlavu," rapuje v písni Tanvald je moje město mladý Rom s přezdívkou Dario. Jde o provokaci, nebo je násilí standardní hiphopové téma? a pokračuje celý text písně: Budu tě mučit tak dlouho, dokud nebudeš křičet. Přibiju ti nohy křížem. Já jsem tanvaldskej rváč, kterej nemá strach, ty trubko zahráváš si s rapem, pro mě si jen malý dítě, půjdeš domů s brekem a až mi přeskočí, budeš na ulici klečet. Budeš mě prosit, abych toho nechal, jenomže já tě budu trestat tak dlouho, dokud nebudeš chcípat. (...) Teď jdu do tebe, kopačka, hlava, pěst, tady máš ode mě trest. Seš jak drobek, kterýho smetu ze stolu a ty budeš padat na kolena dolů.

To je co? Pseudohumanisti a cikánské organizace. Co to má znamenat? Podoba toho černýho hajzla je dostatečně známá.(nebudu si brát servítky, protože to neni člověk, to je hovado)

Prosím sledujte pozorně text v následujícím odkazu:http://video.idnes.cz/?idvideo=V111104_105434_tv-zpravy_nav   a tady je další úryvek z textu: "Tanvald je moje město, každej má z něj respekt. Moc se na mě nehoň nebo budeš brečet,....skončíš v márnici, přijdu si pro tvoji hlavu, pak zavolám na tvoji mámu,... pak se na ní vrhnu, kudlou ji vyříznu srdce z těla."

Tady již přestává opravdu veškerá legrace. Znovu opakuji, vytvářejte domobrany všude tam , kde jsou cikáni. Já jsem na toho černýho zmetka, který veřejně vyhrožuje nám všem, protože to se může týkat každého z nás, podal trestní oznámení. Podoba je známá, tak ať Policie koná. Pokud nebude, tak si to musíme zařídit sami. Nebudeme přeci čekat,až splní, o čem rapuje.

Další úryvky od ostatních cikánských raperů:

To je jen úryvek Dariova textu a není jediným raperem, který ve městě hovoří o násilí. Například tanvaldští rapeři ukrytí za přezdívkami Seke Boss a Hajzl rýmují o světě bílých a černých a servítky si také příliš neberou. "Krademe gadžům, oni maj peněz dost," stojí například v textu.

Policajti, cítíme se ohroženi, cikáni nám již veřejně vyhrožují, tk konejte svojí povinnost. Konejte, nebo budeme konat sami. Tanvaldští, vás se to týká v první řadě, podejte na ty černé  s.... trestní oznámení!!!!!!!!!! A pokud to nepomůže a policajti celou věc zametou pod koberec, tak dělejte vše pro svojí bezpečnost!!!!!!!!!!!!

 

Autor: Stanislav Andre | pátek 4.11.2011 14:58 | karma článku: 36,01 | přečteno: 8133x