Gayové,lesbičky,cikáni,všichni mají svá práva a co normální rodina?

Existuje pro vládu, pro všelijaké multikulti organizace, normální rodina, jejímž základem je normální,přirozený vztah mezi mužem a ženou? Opět musím tleskat panu prezidentovi a jeho kancléři Petru Hájkovi. Souhlasím s jeho výrokem cituji: "... jediným 'ohroženým druhem' je typicky běloch, heterosexuál a křesťan, v němž občanské ctnosti jako vlastenectví jsou denně vystaveny plivancům na mediálním pranýři? Šokující však je, když se tohoto pokřiveného hodnotového světa zastává, a dokonce ho svou autoritou 'zaštiťuje' údajně pravicový primátor či poslanec," uvedl Hájek pro server Parlamentní listy.

Ano pane kancléři, homosexualita je deviace a homosexualismus je politika. To, že je člověk homosexuál, je neštěstí pro každého, kterého tato úchylka postihne,ale nelze tuto úchylku stavět na odiv celé veřejnosti a světu.

Soudruh Boris Šťatný z ODS chce mít Prahu moderní. Ptám se v čem? Že Václavákem potahnou davy líbajících se mužů jejichž krédem je řiťomilectví?

Ano jediným ohroženým druhem v našem státě je opravdu typický běloch,(již jenom nazvat se bělochem chce notnou dávku odvahy) který má normální rodinu, stará se o děti, platí daně...,ale to je vše. Nemá žádná práva,žádné organizace jej nechrání,stát jeho rodinu nepodporuje, zkrátka nikdo se o něj nestará. Má jediné právo..platit celý ten marasmus ze svých daní.

 

Autor: Stanislav Andre | pátek 5.8.2011 18:15 | karma článku: 38,20 | přečteno: 2381x