Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

MatejkoJ

2. 9. 2011 21:43
Takové texty se mají mazat!

Takhle by snad blogy opravdu neměly vypadat! Opravdu je možné publikovat na blogu idnes všechno?

0 0
možnosti
ADNS

aby diskuse neměly sysl

3. 9. 2011 2:34
Re: Takové texty se mají mazat!

Pro pravdu se lidé rádi hněvají.

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

6. 8. 2011 16:10
Normální rodina má u nás všechna práva...

Normální rodina má u nás všechna práva, ovšem pouze tehdy, pokud jsou jejími členy černá lesba na invalidním vozíku, cikánský ekologista a transgenderaktivista, genderaktivistický multikulti bisexuál a hlubinný ekolog s homozoofilií... ;-D

3 0
možnosti
SHV

sir Humprey V.

6. 8. 2011 11:50
ano

[>-]R^

0 0
možnosti
JM

honzin.cz

6. 8. 2011 11:06
nesouhlas

s formou a odsudky homosexuálů, vaše výrazy jako "řiťomilectví" nelze brát jinak než jako omezenost a zatíženost předsudky, ve Vašem případě jde toto připsat na vrub pokročilému věku. nejsem zastáncem "homosexualismu"ale narozdíl od Vás nějaké homosexuály znám a na druhou stranu jsem zastáncem práv průměrného hetero bělocha( s křesťany mi běžte k šípku)

2 0
možnosti
MM

Anakin77

6. 8. 2011 9:36
Nesouhlas

Předsudky, předsudky, předsudky ... kdyby jich na světě tolik nebylo, neměli by třeba homosexuálové potřebu nějaký pochod vůbec pořádat. Z podobných článků a názorů mám pocit, že některé lidi omezuje na právech i to, když si soused vezme sandály, pokud to není "pro ně normální". Nejsem homosexuál a při pohledu na líbající chlapy mi není zrovna dobře. Ale homosexualita není chřipka a není to ani něco, co by si většina z nich vybrala - ani si nemyslím, že by homosexuálové chtěli nějaká "vyšší práva", než má kdokoliv z nás. Chtějí to, co většina z nás - normálně žít, což v odsuzující společnosti vedené předsudky nejde a proto mají potřebu bojovat aspoň za ta práva, která pro nás jsou samozřejmostí (proto si je asi ani neuvědomujete). Podívejte se na počty rozvodů, domácího násilí, dětí v ústavech ... akceptace homosexuality je to poslední, co "normální rodinu" v dnešní době ohrožuje.

2 0
možnosti
VD

všd

6. 8. 2011 1:42
Pochod pro rodinu

http://vk.com/event29128855

KDU-ČSL a MKD pořádají v reakci na teplý pochod svůj Pochod pro rodinu.

0 0
možnosti
X

xychteen

6. 8. 2011 1:17
k této problematice mi nejvíc sedí postoj literární postavy

...kterou oživil tuším R. Merle a kterou tu s dovolením volně ocituji: "když vidím pochodující ženy s transparenty 'Jsem lesbička a co má být?', představuji si pochod vážných mužů v čele s Napoleonem pod transparenty 'MÁM TO RÁD DO PUSINKY'..."

:-)

Přeloženo do diskusní češtiny - ať si každej dělá co chce a zaplaťRosumFishtrawn (kolega exbloger Hájek mi snad toto nepenetrující zneužití svého hrdiny promine :-)), že už za to nikoho nesvíraj do kazajek, ale ať o nikde nevyřvává. A fakt nechápu, proč je potřeba z odlišnosti dělat karneval...

:

Dobrou noc všem.

0 0
možnosti

Obyčejný člobrda

5. 8. 2011 22:43
Jaká práva chybí normální rodině?

Ten pochod je mi celkem ukradený, nejsem homosexuál a vychoval jsem tři syny. Nějak si ale nevzpomínám, že bych měl proti cikánům, gayům nebo lesbám nějaké nevýhodnější postavení. Gayové a lesby například platí stejné daně, jako ostatní, a z těch platí stát školství, zdravotní pojištění, přídavky atd. na děti, které oni mít nemohou. Tedy jasná nevýhoda. Jinak ale nevím, proč by měla dostávat "normální" rodina nějaké výhody. Podle vás je normální být podporován? Máte to v hlavě trochu popletené.

0 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_2

6. 8. 2011 1:11
Re: Jaká práva chybí normální rodině?

Vy zas jste nedostal příspěvek na invalidní vozík pro dítě, auto za dotovanou cenu  pro něj (třeba). Nemůžete uvádět něco co homo nedostanou na děti, které mít nemohou. Kdyby je měli, tak ty příspěvky DOSTANOU.

0 0
možnosti
VV

vladik31

5. 8. 2011 21:59
Boží pohled na "věc" III

28  Protože si nedovedli vážit pravého poznání Boha, dal je Bůh na pospas jejich zvrácené mysli, aby dělali, co se nesluší.

29  Jsou plni nepravosti, podlosti, lakoty, špatnosti, jsou samá závist, vražda, svár, lest, zlomyslnost, jsou donašeči,

30  pomlouvači, Bohu odporní, zpupní, nadutí, chlubiví. Vymýšlejí zlé věci, neposlouchají rodiče,

31  nemají rozum, nedovedou se s nikým snést, neznají lásku ani slitování.

32  Vědí o spravedlivém rozhodnutí Božím, že ti, kteří tak jednají, jsou hodni smrti; a přece nejenže sami tak jednají, ale také jiným takové jednání schvalují.

0 0
možnosti
VV

vladik31

5. 8. 2011 21:58
Boží pohled na "věc" II

23  zaměnili slávu nepomíjitelného Boha za zobrazení podoby pomíjitelného člověka, ano i ptáků a čtvernožců a plazů.

24  Proto je Bůh nechal na pospas nečistým vášním jejich srdcí, takže zneuctívají svá vlastní těla;

25  vyměnili Boží pravdu za lež a klanějí se a slouží tvorstvu místo Stvořiteli - on budiž veleben na věky! Amen.

26  Proto je Bůh vydal v moc hanebných vášní. Jejich ženy zaměnily přirozený styk za nepřirozený

27  a stejně i muži zanechali přirozeného styku s ženami a vzplanuli žádostí jeden k druhému, muži s muži provádějí hanebnosti a tak sami na sobě dostávají zaslouženou odplatu za svou scestnost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2810x
LEGIO PATRIA NOSTRA (Legie je naše vlast)

Seznam rubrik