Chci dodatečně 250 tisíc za vedení kraje, žádá exhejtmanka Emmerová

aneb jak řekl klasik, "poslušně hlásím, že jsem byl superarbitrován pro blbost, od našeho pluku jsme byli dva já a hejtman Ságner" Exhejtmanka Plzeňského kraje Milada Emmerová chce, aby jí současné vedení kraje dodatečně vyplatilo odměnu zhruba 250 tisíc korun za působení v čele kraje.

Vážená pani oranžová političko!

Jsem překvapen jak rychle jste zapoměla na své působení v roli ministryně zdravotnictví ČR. I taková "kapacita", jako byl Jiří Paroubek uznal, že bude asi pro resort lepší, když jej opustíte.

Pani Emerová, ani na svém pracovišti jako šéfka hyperbarické komory ve FN Plzni, jste nepožívala zrovna dobré pověsti odborníka. Když tak hovořím s Vašimi spolupracovníky, tak jsou rádi , že jste pryč a mnoha lidem jste tím vlastně zachránila život.

Pani Emerová, za Vašeho působení v čele plzeňského kraje, jste způsobila, že stavba nemocnice v Klatovech se prodražila o stovek miliónů korun a to tím, že jste vybrala firmu Metrostav, která jak je známo je jednou z nejdražších. Ještě než dělníci Metrostavu vůbec poprvé kopli, tak se navýšila cena o sto miliónů korun,

Vzpomeňte si na faraceutickou firmu Zentiva, kde pracoval Váš syn v době, kdy Vy jste byla ministryní zdravotnictví.

Takže pani Emerová, "nechte na hlavě", zapomeňte na 250000,-Kč a buďte ráda, že se Vašimi šmauzy  ještě nikdo nezabýval.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Stanislav Andre | středa 1.6.2011 11:35 | karma článku: 32,04 | přečteno: 1959x