Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

všude kvete propojenost, štvát Vás to může. Pokud to cítíte, štve Vás to jako manipulace v soutěži, může být. Ale. Nezastřete, že problém domorodců je veliký, cítí to jako problém hodně, ten článek se najde v Lidovkách... Bohatě stačí vnímat, jak ti, co u nás v Čechách lesům rozumějí a rozumějí přírodě, vidí naprosto nehorázné ničení lesů kvůli byznysu. Váš hněv může být tisíckrát spravedlivý, ale Vaše činnost bohulibá není. Promiňte. Nabíháte vstříc hlavně těm, co se cítí být ti chytří a neoblbnutelní a pak už vlivem tohoto uzpůsobení často nerozlišují vůbec nic. Raději dojmout tam, kde podtext podložený experty a pozorovateli je, než moudře "nezabrat" a lecčemus nesprávnému svou jasnozřivosti pomoct jako lhostejný chytrák. Když nic jiného, ta fotka prostě vzbudí diskuzi, která na cosi poukáže, a že to problém opravdu velký je.

0 0
možnosti
Foto

Že kácení lesů je, a že JETO problém se ví už 50 let a nic se tím nedělá. Žádná diskuse na to nemá sebemenší vliv. Poukazuji na neseriózní soutěž, manipulaci s fakty a snímek, který není tím, čím se prezentuje.

1 0
možnosti
JZ

J69a48n 78Z69í91m36a

26. 11. 2018 9:43

Podobně podvádějí neziskovky s fotkami malých Syrských dětí. Tvář dítěte se vyfotí shora, aby byly dominantní velké , široké oči dítěte, trochu ze strany, aby to vypadalo, že se k fotografovi prosebně ohlíží. Takhle už se podvádí 50 let. Komise CPF za to jistě nemůže. Takhle to s manipulacemi veřejnosti prostě chodí.

0 0
možnosti
ND

Ano, vetsinou vitezi dojemne snimky deti, zvirat z valky, umirani. Nejak jsem asi prehledla vitezne snimky optimisticke;-D

1 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy