Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Pane kolego, co to tady, těm nejdemokratičtějším demokratům a znalcům všehomíra, provádíte?! Každý správný Čech a Evropan přece ví, že Putin je horší než Hitler, ruským lidem nenáviděn a přežívá pouze tím, že jim šlape na krk, Chodorkovskij je demokrat a Ukrajina, v čele se Zelenským, vzorem pro všechny východní demokracie! Vy si koledujete o nahlášení PČR a brzké seznámení s panem Střížem nebo jiným, spravedlivým a bdělým státním zástupcem!;-D;-D

Ale jinak - díky za blog. Já jsem se přesunul do stavu před sametovým převratem. Zprávy a komentáře nesleduji, protože je předem jasný jejich obsah a raději se věnuju jiným, užitečnějším nebo zábavnějším činnostem. Hodně štěstí.

0 1
možnosti
MS

Tak je hezký, že jste popsal režim Viktora Janukoviče. Oligarchové, mafie, korupce, středověk.

Škoda, že jste nenapsal nějakou aktuální informaci od roku 2019.

3 0
možnosti
IJ

I15v76a41n 44J70i74r18e88š

26. 2. 2022 21:56

Alespoň trocha objektivnosti v té snůžce zla, nespravedlnosti a neobjektivnosti, která ovládla média. Díky.

1 1
možnosti

Je to drzost,

napsat, jak vypadá realita. Takže si nezasloužíte nic jiného, než Karmu!

4 1
možnosti
IS

No vidíte, autore, kus světa jste procestoval, zkušenosti s životní moudrosti jste nabyl, nad problémem jste se hluboce zamyslel. Že se aktuálně Putin chová jako válečný zločinec jste nerozeznal. Ale sloh máte úhledný. Gratuluji.

6 0
možnosti
Foto

Díky,... rozeznal, rozeznal. Dřív než vy všichni. Už když jsem byl na Donbasu v roce 2009 se mluvilo o válce. Ten článek je o něčem jiném, o úhlu pohledu, o jiných informacích, které dnes nikdo nepodá protože je nezná, nebo se prostě stydí. Mě nevadí záporné reakce. Čekal jsem je. Že jsou Rusové takoví, vím opravdu dlouho. Ničím nejsem překvapen, krom toho, jak jsou překvapeni ostatní.

2 0
možnosti
Foto

J82a33n 98Š60i80k

26. 2. 2022 19:10

Pane Anderle, když se tedy Putinovi nedivíte, znamená to, že Kyjev se nachází na Donbase?

8 0
možnosti
JR

J73a53n 33R42á87ž

26. 2. 2022 18:42

Žádná, i ta nejvíce zkorumpovaná vláda nebo země, ve které reálně vládnou oligarchové, popřípadě je tam zaveden systém výkonu státní moci, který není fér vůči všem občanů, nemůže nikdy a nikomu zakládat právo na vojensku intervenci.

Tento názor zastávám nezměněný od doby Sovětské intervence do Maďarska, či do ČSSR, Afganistánu nebo Rusů do Gruzie. A zastával jsem ho i v případě vojenské angažovanosti USA ve Vietnamu, Panamě, Grenadě, Jugoslávii, Afganistanu nebo při druhé intervenci do Iráku.

To, co je vnitřní záležitostí každé země můžeme kritizovat, uplatňovat proti tamní vládě různé sankce, zavést hospodářský a politický bojkot, omezovat přeshraniční finanční toky, či brzdit diplomatickou aktivitu, ale to je tak vše, co můžeme dělat v souladu s mezinárodním právem. Jen genocida vlastního národa ze strany vlády může být důvodem pro vojenskou intervenci, ale pouze pod hlavičkou OSN.

Za to, co se děje teď na Ukrajině vinit všechny Rusy je nesmysl, neb jedinými odpovědnými za oběti na obou stranách i obrovské hospodářské škody, jsou Putin a jeho banda. Ti především velmi rychle musí ucítit tvrdost sankcí mezinárodního společenství na vlastní kůži, a to opravdu bolestivě! Ze siláckých řečí diplomatů a výhrůžek evropských i amerických politiků si Putin a spol. nic nedělají.

3 1
možnosti
JS

Vážený autore, asi se považujete za jediného nositele pravdy o situaci na východní Ukrajině (nebo možná všude).

Svým poučováním dost připomínáte dnešní západní progresivisty, kteří nám také vnucují svou jedinou nejpravdivější pravdu.

Těžko pochopit, že věříte tomu co se nám snaží vnutit nacionalista Putin.

Jak máme věřit tomu, že dochází ke genocidě Rusů na územích Luhaňské a Doněcké republiky, když tyto území přímo ovládají loutkové režimy podřízené Rusku.

5 0
možnosti
JT

J15i77r77i 90T82i62c75h34y

26. 2. 2022 18:16

Pane Anderle, mate smulu. Vyjadril jste zde urcite nazory, ktere se zdaji nohsledum ideologie radikalni levice zapadu proruske. Tim jste se zcela odsoudil, jste prorusky troll, bolsevik, stbak, lhar, nebo hure, kolaborant a zradce.

3 6
možnosti
Foto

Dobrý.. těžkej kalibr R^ :-P

0 0
možnosti
PB

P44e58t17r 63B94u27r92i66a97n

26. 2. 2022 15:49

Tak to je slušná nálož pomatenosti, demagogie, zmatků a vyložených lží.

Za všechny jmenujme toto:

Putin na sjezdu o mírových jednáních ve Švýcarsku s dostatečným předstihem přednesl jasně a přehledně formulované požadavky ohledně suverenity svých občanů na Ukrajině.

Zdroj: https://anderle.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=784023

Pane světaznalý cestovateli. Pokud má člověk žijící na Ukrajině ruské občanství, potom je tam na návštěvě a žádné požadavky si klást nesmí a pokud má ukrajinské občanství, potom zase není Putin jeho politický představitel ani mluvčí. Chápete? Dáme tomu tři dny a pak budeme pokračovat.

10 1
možnosti
JK

Vždyť autor ani neví, že v Německu nebyl fašismus, ale nacismus. Jen Rusové a jejich pohůňci tomu říkají fašismus, protože „národní socialismus“ zní tak nějak moc bolševicky a to se jim pochopitelně nemůže líbit. A co se týká životní úrovně, měl by pan cestovatel navštívit i to své Rusko, aby viděl, že to 18. století je i tam.

5 0
možnosti
  • Počet článků 53
  • Celková karma 21,09
  • Průměrná čtenost 2673x
Každoroční změna věku je únavná.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám

Oblíbené blogy