Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Dnes mám narozeniny. Před spaním každý večer vděčně za své stáří poděkuji a potichoučku poprosím aby pokračovalo bez neštěstí v rodině Vi v naší zemi[>-].

1 0
možnosti
JL

proč zrádné? stárnutí je přirozený konec cyklu od zrození ke smrti.

1 0
možnosti
PK

Někdy se mi zdá, že je stárnutá krapet nedůstojné, například po nočním spánku problém jak se pokrčit, abych si natáhl ponožku, ovšem dcera anatomka mi to vždy uspokojivě vysvětlí.

Moudrost a nadhled, hmmmm, to první jsem postrádal v mládí a do teď jsem to nenalezl a nadhled jsem naopak nikdy neopustil. Ale s vášní je to zvláštní, byl jsem ubezpečován, že koreluje s výší věku, tedy záporně, ale ona mě obtěžuje stále,,co s tím?;-D;-D;-D

2 0
možnosti
ES

JEN SI TAK TROCHU ZASKOTAČIT. R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 8,80
  • Průměrná čtenost 450x
Někdy jsem kousavý glosátor, to mám asi po tatínkovi. Horší je, že dcera to má po mně a vnuk po ní. Na moji fotku zde třeba řekl: "Babi, ta je hrozná!"

Ráda píši o životě, postřehy z toulek, příhody i recepty.

Nejvíc mi vadilo, když o nás muži mluvili jako o slepicích. Pak vznikla moje Slepičárna ze života a už je mi fuk, co říkají. Tím jsem si to s nimi vyřídila. O zkušenostech s hubnutím je e-brožura Vydrž 12 týdnů  a časem přibylo pár neumělých veršů Srdce z pouti.

 

 

 

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy