nepovedený vtip? ne jen smutná pravda.

Zpěvák Radek Banga dostane Cenu Františka Kriegla za občanskou statečnost. Jak uvádí web České televize, Nadace Charty 77 Bangu vyznamená za odvážný občanský postoj. 

Přestávám mít naději ve zdravý lidský rozum. Jeden z nejvulgárnějších českých "zpěváků" bude oceněn stejnou cenou jako:  disident Jaroslav Šabata, někdejší předseda Senátu Petr Pithart, zpěvák Karel Kryl, starosta Kašperských Hor František Stíbal, kameraman Stanislav Milota, novinářka Petra Procházková či odvolaný šéf Státního fondu životního prostředí (SFŽP) Libor Michálek.

 

Už loni tato cena byla znehodnocena tím že, ji převzalo sociální centrum Klinika v Praze a nyní tento zpěvák. 

Čím víc vulgárnější tím větší šance do budoucna získat tuto cenu. Tím pádem mám na příští rok jasného adepta na vítězství bulvárního pisálka i člověka Pavla Novotného - to bude bude ten pravý následník - ten se ani soudů nebojí.

Ne neobhajuji tu Ortel ani jejich muziku a rom mi jako slušný člověk opravdu nevadí. Propagace vulgárních lidí mi však vadí moc. Zbývá už jen pouštět Bangovu muziku nejlépe ve školkách a školách, vždyť je to o životě. 

Kam to vše jen povede dál? Patřím prostě do staré školy a slušné chování a vyjadřování beru jako samozřejmost. Snažím se věřit, že takových je nás většina a nad tímto oceněním si jako já jen povzdychnete:svět či spíše někteří lidé se zbláznili. 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Szabó | pondělí 10.4.2017 18:35 | karma článku: 47,25 | přečteno: 6578x
  • Další články autora

Aleš Szabó

Balonkový úsporný balíček 55

11.5.2023 v 0:04 | Karma: 32,94

Aleš Szabó

Kratce - proslov nebo agitka?

18.9.2022 v 3:13 | Karma: 16,87

Aleš Szabó

Vládo prosím vzmuž se!

14.8.2022 v 14:57 | Karma: 29,09