Že by Klaus nakonec měl pravdu a s tou „aminou“?

Že jednou přijde čas, kdy všichni docení lednovou amnestii V. Klause? A že by to bylo už nyní? 

Vězení jsou prázdná, cely opravené. První zkušební politický vězeň uspěl v prosazování zlepšení podmínek tak, že se tím vláda zabývá a spousty „nedostatku“ odstraní… Z basy se bude dát telefonovat a i návštěvy s erotickým záměrem budou. Balíčky přijdou častěji a zlí dozorci dostanou padáka. Vše je tedy připraveno na novou početnou skupinu obyvatel našich věznic.      

Volných cel je tolik, že se celá poslanecká sněmovna i s vládou a lobisty může být v jednom kriminále.  To by usnadnilo i další práci vlády a parlamentu. Budou všichni pohromadě, nikdo nebude moct při hlasování chybět, ušetříme za cestování a vyhneme se hloupým virózám.  Všichni budou mít stejné podmínky, stejné oblečení a stejné možnosti se realizovat. Služebně nejstarší politický vězeň Dr. Rath tomu bude moci být přítomen a musíme jen doufat, že po vzoru jiných nebude chtít zavádět šikanu z titulu délky pobytu za zamřížovaným oknem.

Parlamentní bufet sice v base nebude, ale možná že některý z lobistů, pokud na něj dojde, bude jistě tlačit na všechny páky, aby se pro tuto VIP skupinu vězňů taková věc zavedla.

Národ pak bude mít celou vládu i parlament hezky pod kontrolou a oni budou mít čas zapracovat na správných zákonech a konečně budou společnosti užiteční. Ušetří se i za nájmy kanceláří a najaté pracovní síly, ušetří se za pohonné hmoty, náklady na reprezentaci, … samé výhody a pozitiva. To by mohl ocenit i ministr financí. Navíc tam bude 24 hodinová, kvalitní  lékařská služba a to zaručí, že nikdo virově neonemocní.

Suma sumárum – jestli to takhle taťka Václav naplánoval a vymyslel, zaslouží si za to skutečně nehynoucí slávu a doživotní nárok na čestnou celu.

P.S.A konečně by mohl být Dr. Rath zase pohromadě se svými kamarády.       

Autor: Aleš Baloun | pátek 14.6.2013 19:00 | karma článku: 18,90 | přečteno: 932x