Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Až na nějaké nepřesnosti je to dobrý článek. Souhlasím zejména s tím, jak představitelé ODS a TOP řvou, že jsou jiní, lepší a zejména že vědí, jak na současný celoevropský svrab jít. No já si myslím, že jim jde o korýtka, no jako těm nalevo.......

0 0
možnosti
SN

:-).....Pro vážené pány KUlu a Vithu ! Můžete si po večerech počíst. A jestli nemáte vychování řeznického psa, tak se mi můžete omluvit !

https://www.email.cz/download/k/HkFan3zIUaHdpUndEPhUQLinWd1a5PSY43RyM7d-COWKGDOVhsyQydyTphXoH7Khxau-LTE/Kniha%20o%20Kalouskovi%20vydan%C3%A1%20Nada%C4%8Dn%C3%ADm%20fondem%20proti%20korupci.pdf

0 0
možnosti
JL

Zacnu soutez, kterou stranu si vyberete priste. Je pravda, dalsiho Kalouska oni nemaji. Ale verim ve vas "um", ze tento handicup prekonate. Tech stran je pres 150. To si poctem

0 0
možnosti
Foto

To jsou veletoče. Např. o kalachu mluvil Zeman a vy to podsouváte jiným. ;-D

2 0
možnosti
MD

No a? Kresadlovy kalasnikov pouzivala i cirkev svata. K presvedcovani o sve pravde. A vedle Zemana se kresa a kresa kazdou chvili a zkousi se, zda nekde v hlavni neuvizlo byt jen zrnko strelneho prachu.

0 0
možnosti
MD

Nase soucasna pravice je opravdu jen naprosta bida. Nejen materialni, zijici misto ze sve skutecne prace z poslaneckych platu, ale predevsim dusevni a v neposledni rade moralni. A kdyz ne platu, tak z prihravek, ktere poslanecke fce vytvari. Takove ceske ulicky. Pro vas karma.

5 1
možnosti
LN

...no..tak jste tady naplival na ty co se vám nelíbí.......co tam máte dál....???

3 3
možnosti
SN

:-).....Pane autore, u mně bezvýhradný souhlas! Napsal jste to perfektně. O profláknutém nejlepším ekonomovi Vesmíru a okolí, Kalouskovi , běhá po netu několikastránková knížka. KDo má paměť, ví co napáchal. Jeho jediná mantra, dokažte mi to. Je mazaný, jak liška. Formálně rozvedený, majetek převeden na exženu a děcka.....co kdyby! R^R^R^R^R^

5 4
možnosti
LV

Knížka? A dokonce několikastránková? A na které stránce už jste?

1 2
možnosti
PK

P24a64v85e48l 33K72u29l83a

21. 2. 2016 18:57

No to je blábol :-/:-/:-/

4 4
možnosti
LV

Opět jste nezklamal, pane Baloune. :-) Účelové lži, přání vydávaná za skutečnost, hospodské plivance bez argumentů. Extrakce čiré nenávisti bez racionálního pozadí. Tak třeba:

"To že obě strany mohutně brojí prosti současné vládě, je spíš důkazem toho, že tahle vláda jde alespoň trochu správným směrem." Kdo ten správný směr posuzuje? Vy? Nebo "většina"? "Všichni čestní, slušní, poctiví lidé"?

Co budete říkat, až Vaše modly padnou?

Kalousek prý prošel "několika stranami", než zakotvil v té vlastní. Můžete mi říci, které to byly, kromě KDU - ČSL?

Kalousek zadlužil lidi v této zemi o statisíce. To je pravda. Ale bylo to v době celosvětové krize. Současná vláda zadlužuje stejné lidi o stejné statisíce v době ekonomického růstu a to je podle Vás v pořádku.

A jedna rada na závěr. Pokud byste rád někoho zažaloval, obraťte se na Policii ČR nebo Státní zastupitelství. Tedy pokud to zas není jen Váš exhibiční výkřik bez reálného dopadu.

7 3
možnosti
Foto

Ach jo, to je výplod.RvRv

5 2
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...