Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
G

Gmur

6. 4. 2011 18:48
nemuze mit vic

dovolene. To je nesmysl.

0 0
možnosti
TC

CEJANNEN

7. 4. 2011 4:06
Re: nemuze mit vic

a to odkdy? pokud mam 20 dni za rok za 1 uvazek a mam 1.5 uvazku tak mam celkem 30 dovolene... a jakoze jsem mel jen jsem to nestihal cerpat zaroven :-D

0 0
možnosti
R

rina-ho

6. 4. 2011 16:13
gramatika

dobrý den, po přečtení Vašeho článku jsem se zaregistrovala do diskuze, abych mohla vyjádřit svůj názor.Nechci komentovat obsahovou část , všichni se asi shodneme na tom, že jsou špatní a dobří lékaři. Velice mi ale vadí Vaše gramatika. Když už máte ambici psát veřejně na internet, moc prosím, zdokonalte se v našem jazyce. Nechci Vás kárat za interpunkce, těm ostatně rozumí málokdo a v diskuzi se "neřeší" ale do očí bijící gramatické chyby a překlepy? To už je vážně trochu moc.

0 0
možnosti
U

UrsusLuin

6. 4. 2011 18:13
Re: gramatika

Píšu to k takovým příspěvkům vždy, napíšu to i zde - pokud někoho káráte za jazykovou stránku (pravopis nebo gramatiku), pak bych očekával, že autorovi uvedete KONKRÉTNÍ příklady jeho přečinů (třeba proto, aby se mohl poučit). Pokud příklady chybí, jedná je jen o trapný výkřik do internetové tmy.

Vám bych doporučil pro změnu psát vleké písmeno v úvodu promluvy, dát si pozor na (ne)mezery za tečkou a před čárkou. Bod máte za to, že nekritizujete interpunkci, protože i Vám dělá evidentně problém, protože před to Vaše "ale" taky jedna čárka patří. ;)

0 0
možnosti
B

buta

6. 4. 2011 9:56
Zrovna dnes dostal můj kamarád lékař pozvánku na kongresy

- je jich asi 15 za rok v jeho oboru. Nejlešvnější v Temešváru v Rumunsku - poplatek 1000 dolarů, cesta, ubytování. Nejdražší v USA - asi 4x vše dražší . Z platu 32 tisíc hrubého s manželko a dvěma dětmi by byl blázen aby někam jezdil - že by měl v hlavě něco navíc mu nikdo neocení. Tak buď mu to zaplatí firma nebo nikdo. A tak ti nejlepší dnes transplantují třeba celý obličej v USA než by zůstali tady . ( Tady by za ten obličej dostal 160 korun za hodinu...)

0 0
možnosti
JR

rindt

6. 4. 2011 9:06
...

Nahrávat někoho bez jeho vědomí na diktafon je nezákonné a paní by za to šla hbitě k  soudu. Osobně bych neváhal. A je to tak dobře. To co píšete je snůška nepodložených a dámsky vybájených keců. Doufám, že jste aspoň doktoři nebo medicícnští ekonomové.

0 0
možnosti
V

Valentina

6. 4. 2011 13:35
Re: ...

Zato psát lživé diagnózy a švindlovat v předpisech je určitě zákonné, co?

0 0
možnosti
TB

Bob71

6. 4. 2011 8:50
Úroveň pardubické nemocnice

je napováženou již delší dobu. Je to měsíc kdy zemřel náš soused. Byl to již ležící pacient, s umělým vývodem moči, který přestal fungovat. Po celonočních bolestech břicha bylo zavoláno ARO, které ho odvezlo do pard. nemocnice. Po několika tlf, kdy se nemohlo zjistil kde leží /po třech hodinách od převozu/ na urologii potvrdili jeho přítomnost a zároveň manželce sdělili, že jej odesílají zpět domů. Přivezl  ho jeden saniťák /nepohyblivého pacienta na nosítkách/ vzteklý že bude lítat po ulici a shánět někoho kdo mu pomůže. Po jeho odjezdu paní otevřela tašku s věcmi, navrchu obálka aby nezapomněla uhradit do 3 dnů 30-ti kč poplatek . Poté zjistila, že s vývodem neprovedli vůbec nic, stav zůstal nezměněn. Večer opět volání ARO, než ho stačili opět naložit - pacient zemřel. Upozornuji že toto není jedna paní povídala, ale skutečnost, ze které se mi chtělo zvracet. Takže asi tolik - Pce nem..

0 0
možnosti
B

buta

6. 4. 2011 9:36
Re: Úroveň pardubické nemocnice

Už když se narodíte tak máte jisté, že umřete . Víte že vše vyléčit nelze ? Když má někdo rakovinu v posledním stadiu s vývodem, tak asi nepomůže nic . Já mám deset sousedů, které vyléčili . Ale že se za tu almužnu a kvůli urážkám od celého národa teď zdravotníci nepřetrhnou je jasné, kdo by měl takové pacienty rád,že.

0 0
možnosti
F

Fiara.L@seznam.cz

5. 4. 2011 23:42
Autore

Vaše známá je jistě medicínsky vzdělaná a tak přesně chápala,o čem se ti pánové baví(pomíjím,že poslouchala cizí rozhovor,což je přinejmenším neslušné,ale pavlačovky to dělají rády).Pak vám to,co slyšela,zcela přesně překdákala,a vy,rovněž medicínský odborník,jste to přesně převyblekotal do svého blogu.Opravdu důvěryhodné,haha.A že nemáte doktory rád?no tak jim to řekněte,až si půjdete pro  neschopenku ,nebo až vás povezou na operační sál a podobně.Pak zjistíte,že ani tehdy vás nevyšoupnou na ulici bez pomoci s pár fackami na cestu.Taky vás nemám ráda:-/.Že vás neznám?Však vy všechny doktory také neznáte a pomlouváte.

0 0
možnosti
JR

rindt

6. 4. 2011 9:06
Re: Autore

R^R^R^

0 0
možnosti
B

brooklin

5. 4. 2011 19:23
Jo, to mě jedna známá povídala

Ne, že bych nevěřil tomu, co zde píšete, ale informace, která jde přes 2 lidi a od události po sepsání blogu uplyne 7 dní mi nepřijde jako nijak věrohodná. Respektive nepřijde mi jako něco, nad čím by se měl člověk zamýšlet, rozčilovat nebo nějak jinak uvažovat.

Co ale stojí za zmínku je nadpis Vašeho blogu... Zase mám o důvod víc...  To značí, že jste si událost asi taky trochu přibarvil. Sečteno podtrženo - článek ve stylu známá povídala příště raději nezveřejňujte.;-)

0 0
možnosti
MB

meph

5. 4. 2011 21:29
Re: Jo, to mě jedna známá povídala

Tím, že se autor otevřeně přiznal k tomu, že vše ví jen z doslechu, možná v mých očích paradoxně vyzdvihl celý příběh a učinil jej důvěryhodnějším. Mnoho lidí by celou událost vydávala za svou, a od takovéto "malé" lži už zbývá jen kousek k záměrnému zkreslení toho, co se skutečně událo.

V každém případě podobné rozhovory jsou na denním pořádku, jak často se lidé baví o průšvihu v práci a jak se z něj vylhali. Jak si přišli k odměně, na kterou vůbec neměli nárok. Lékaři v tomto nejsou jiní. Ovšem až komicky to právě u lékařů působí v kontrastu s nedávno skončenou vyděračskou akcí. Nebo by to alespoň komicky působilo, pokud by to ovšem nebylo k pláči.

(Komu se nelíbí použitý pojem "vydírání", viz Zákon č. 140/1961 Sb., § 235: Vydírání:(1) Kdo jiného násilím, pohrůžkou násilí nebo pohrůžkou jiné těžké újmy nutí, aby něco konal, opominul nebo trpěl, bude potrestán odnětím svobody až na tři léta.)

0 0
možnosti
B

buta

5. 4. 2011 17:57
Z diskuzí má člověk dojem, že každý kdo onemocní, ten umře

- a hlavně nikdo těm doktorům nepřeje peníze. Ale že denně opouští nemocnice lidé dobře odoperovaní, vyléčení, že úroveň mediciny bylo a je to jediné co snese v téhle mafiánské republice srovnání s vyspělou Evropou české trubky nechápou....Tak jen si dál urážejte doktory, je to v podstatě bezcenné povolání - kdo to ještě studuje a dělá je naivní blázen. Nikdo neřeší milionové odměny právníkům, notářům, politikům, stále jen aby ti doktoři neměli nějak moc....jooo zdraví je to nejcennější. A kdo by jim měl zaplatit účast na kongresu v cizině? Pacient? Stát? Vytunelovaná nemocnice zlodějskými řediteli ? Proč by tam měli vůbec jezdit ? Vždyť pár nemocných nikoho zdravého nemůže zajímat, a nové metody jsou zbytečně drahé , musíme šetřit....

0 0
možnosti
A

Alka1

5. 4. 2011 18:10
Re: Z diskuzí má člověk dojem, že každý kdo onemocní, ten umře

Já ne, já jsem rozhodnutá umřít zdravá  :-P. Můj otec zemřel 4 dny po celkovém předoperačním vyšetření s výsledkem zcela zdráv, (plánovaný žlučník), na totální selhání srdce.. ale jinak byl zcela zdráv;-). (k operaci samozřejmě nedošlo, padl na procházce a byl mrtev) .. 61 let.

Matka zemřela, bohužel, na následky léčby v 64 letech.. Takže já si to plánuju, doktoři nedoktoři.. umřít zdravá a co nejdřív, ať stát zase ušetří na důchodech...8-o

0 0
možnosti
PH

Paní Semtamťuková

5. 4. 2011 15:46
smyšlené vykázané výkony

O výpis z účtu pojištěnce si žádám každý rok a každý rok se nestačím divit, co že se mi to všechno dělo... Mnohdy jsem ani nebyla na území naší republiky. Podle zubařky mám asi o 20 kazů navíc, prodělala jsem chemoterapii, ležela na JIP o 5 dní déle, než byla po rutinní operaci skutečnost atd. atd. Moji příbuzní jsou na tom stejně. Když pojišťovnu na nesrovnalosti upozorníte, ti zloději peníze akorát vrátí a nic se jim nestane. Žádná pokuta, žádné ukončení spolupráce s pojišťovnou. Takže se krade a když se na to přijde, tak se to prostě vrátí. Zkouší to takhle snad každé pracoviště. Hnus.

0 0
možnosti
JR

rindt

6. 4. 2011 9:09
Re: smyšlené vykázané výkony

Lež. To dnes již nejde. Bylo možná naposledy asi před 12 lety

0 0
možnosti
MV

marka40

5. 4. 2011 14:42
Tak jestli je

ta vaše známá taková klevetnice jako moje stará kolegyně, která překroutí úplně všechno, co slyší, a když k tomu připočtu váš "talent", tak tomu, co zde píšete nevěřím ani slovo. Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...