Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Fantomazz

2. 6. 2011 8:15
ale né "já ti ho vrátím"...

kdo po mě kamenem, já po něm olovem - přece...

0 0
možnosti
OS

OSLO

1. 6. 2011 9:54
Lidé stále žijí v bludu,

že politické strany jsou zakládány z neutuchající touhy některých filantropů sloužit občanům jen v jejich prospěch a nezištně, že zvolením právě těchto lidí do čela státu konečně vyřeší tíživé problémy a zabezpečí jejich požadavky a přání. Ať jdou k volbám nebo nejdou, nic se nezmění. Proč? Protože nevládnou politici, ale peníze a zákony trhu, které vždy budou stranit výrazné společenské menšině. Budeme opět čekat 40 let než pochopíme, že tato cesta nikam nevede?

0 0
možnosti
JM

janacz

1. 6. 2011 10:47
Re: Lidé stále žijí v bludu,

Nabízí se otázka ..  jaká je ta cesta Co někam vede..  jinam než do pekla?  ?

0 0
možnosti
M

maxas

1. 6. 2011 9:31
Jen mlácení prázdné slámy,

dokud bude platit "Charta lidských práv a svobod", tento "vrcholný výdobytek" euroatlantické civilizace, je problém nepřizpůsobivých menšin v principu neřešitelný. Tento dokument je součástí ústavy a přímo se nabízí ke zneužití. Jeho zneužívání je tedy zákonité, logické. Radikálnější lidé typu pana Wilderse, kteří se snaží problém alespoň pojmenovat, jsou ostouzeni a dokonce kriminalizováni. 

Dlužno ovšem podotknout, že problém romských menšin je sice viditelný, ale nikoli podstatný. škodlivost Charty práv a svobod se ukáže v otázce plíživé islamizace Evropy. Tady se jeví, že tento "vrcholný výdobytek " je i spolehlivým nástrojem k zániku euroatlantické civilizace. A to je ten hlavní problém.

0 0
možnosti
JM

janacz

1. 6. 2011 10:45
Re: Jen mlácení prázdné slámy,

Tato civilizace míří k vlastní sebevraždě. ;-( Bude to trochu škoda..   ale už byly jiné a dopadly jak dopadly. ;-(

0 0
možnosti
JM

janacz

1. 6. 2011 9:10
Mělo by se založit hnutí:

Ochránci lidských povinností. !!

0 0
možnosti
S

Smrť

1. 6. 2011 9:29
Re: Mělo by se založit hnutí:

Povinnosti?! To jako... živit se vlastními silami... legálním způsobem? Něco společnosti dávat a ne jenom brár a brát?? 8-o Diskriminace! Rasismus!!!

0 0
možnosti
H

Hufner

1. 6. 2011 9:09
Dotaz

Může mi někdo z borců, kteří kritizují absenci ve volbách poradit, kterou stranu volit? Zloděje z ods? Rozhazovačnou čssd? Prolhané  lidovce? Lidovecké blešky v top09? Nýmandy a podfukéře z vv? Bobošíkovou? Zemana? Dělnickou stranu? Díky za radu;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2011 9:14
Re: Dotaz

Zapomněl jste ještě na zelené exoty a malé strany, které plodí výtečníky typu ministra Němce. Je to jistě těžké, ale horší je k volbám nejít vůbec. A když už si něco vyberete (se skřípěním zubů), kroužkujte. Podívejte se, kde je dneska Langr, Bém a další. Je to sice slabá útěcha, ale příště by to mohlo být lepší.

0 0
možnosti
OS

OSLO

1. 6. 2011 8:48
Američané jsou také nespokojeni

se způsoby řešení rasové otázky a cítí se být vůči barevným diskriminováni v právech a povinnostech. Nikdo problémy s touto menšinou neřeší ze strachu z obvinění z rasismu. Nacisté na rasové teorii postavili svoji politiku a výsledkem byl holocaust nejen Židů. A protože Židé jsou na celém světě, ve všech státech ve vysokých ekonomických i politických funkcích, jsou na tyto otázky citliví a nedovolí dělat to, co by se dělat mělo, tzn. nikoho netolerovat, měřit jedním metrem, tvrdě a bezohledně.

0 0
možnosti
B

Boridoj

1. 6. 2011 9:53
Re: Američané jsou také nespokojeni

Dnešní generace Američanů doplácí na to, že jejich předkové si tu lenivou černou chasu přivezli z Afriky, aby otročila na jejich plantážích. My doplácíme na to, že naši předkové, kteří k nám cikány nezvali , tu přivandrovalou příživnickou bandu včas nevypráskali.

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

1. 6. 2011 8:28
velmi dobře napsáno pane kolego

Starý zákon měl prostě něco do sebe ..... karmaR^

0 0
možnosti
CSZ

cinklá státní zakázka

1. 6. 2011 8:02
Jak můžete chtít dodržování zákonů

od menšin, když je nedodržují politici? Korumpují a rozkrádají miliardy, zodpovědnost nemají žádnou. Ani politickou, protože se po velké ostudě a škodě vždycky někde "vynoří" s platem stovky tisíc měsíčně a páchají další škody. Co chcete po cikánech?

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2011 8:13
Re: Jak můžete chtít dodržování zákonů

Od všech občanů se chce aby dodržovali zákony. To, že je někdo nedodržuje, nemůže být omluvou pro nikoho, aby je nedodržoval taky.

0 0
možnosti
JV

jafava

1. 6. 2011 7:47
Trpká pravda.

0 0
možnosti
MB

buxus

1. 6. 2011 7:37
Jeden dodatek

Na "etnobyznysu" se dobře živí celá řada organizací, které připravují projekty pro romské komunity. To vše platí stát. tyto organizace se pak dožadují stále dalších a dalších peněz na další projekty. Jenže tady bylo mělo platit aspoň jedno - když stát nechá postavit třeba most (byť předražený), někdo se přijde podívat na výsledek - tedy ujistit se, že most doopravdy stojí. V případě etnobyznysu by mne zajímalo, jaké výsledky dotyčné organizace mají a kolik za to utratily. Mám pocit, že zde platíme místo mostu předraženou lávku pro chodce, která vede odnikud nikam.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...