Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ADNS

aby diskuse neměly sysl

30. 8. 2011 23:23
Nebo vás spíš od něj osvobodila?

Nalejme si čistého vína - chlap po padesátce už taky nebývá žádné terno a mnohá opuštěná manželka, když se oklepala z počátečního šoku a postarala se, aby nebyla zkrácena při dělení majetku, nakonec zjistila, že je na tom líp, když je svou paní.

1 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

30. 8. 2011 19:57
A co pan v krizi stredniho veku?

Zenska, ktera si zacne s o hodne starsim chlapem, je vetsinou zamerena na penize nebo hleda nahradniho tatinka. On je rozumny, on uz ma za sebou mnohe, on nahrazuje otce. A nikdo nikomu nic nekrade. Co ten chlap? Ten je nevinny?

Tam kde nejsou penize, tam se mladsi zenske nezenou do snatku s panem z domova duchodcu. Takze pro bezne lidi: rozhodne se zlatokopek bat nemusi.

Gottova, davej si bacha, jeste muze prijit nejaka 18nactka s vnadami Masle a ukrast toho staricka.:-P

0 0
možnosti
P

papaya.

30. 8. 2011 18:03
mankote

ale to bulíte na špatným hrobě !! Musíte vylízt zpod gauče a říct to tý svý pěkně do očí. Hm ...ale po pravdě nevím, co na vás vidí :-P ? Já bych vám ještě pomohla balit kufr :)

2 0
možnosti
Š

Šach.mat

30. 8. 2011 16:28
No nevím...

ženě dle popisu (považující muže za ostudu rodiny nehodnou špetky úcty) by asi měla šanci přebrat chlapa skoro každá ;-D, na to nemusí být zlatokopka či mladá kóča. A asi i zájem, když onen muž je - jak píšete - s mužskými nemocemi za sebou (a ještě dlouho né před sebou ;-D), vyrovnaný, s majetkem, postavením, nehonící se již vybudovanou kariérou a ochotný k založení další rodiny. Trošku jste to myslím překombinoval ;-).

Ale jinak s hlavní myšlenkou souhlas.

0 0
možnosti
B

BLBAJLA

30. 8. 2011 15:57
karma

;-DR^R^

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 8. 2011 15:30
Aleši, za tohle slíznete od dam svoje

;-D ....ale dost pravdy v tom je. Už jsem taky zaslech větu: "My jdeme zase na koupák bez tebe a ty si tu zase klidně pracuješ!!!" (celý víkend jsem jak šílenec dodělával podklady pro klienta). Některé samičky opravdu nechtějí vzít v úvahu, že 90% práce nelze fakturovat i kdyby mi 90% peněz stačilo. Buď to udělám celé, v pořádku a včas, nebo nebudu mít nic a hypotéční splátku na 90% taky neukecám. Takže jsem ve vedru jako pes trčel doma a vztekle mlátil do klávesnice. Rodina zatím trpěla na koupáku a zmrzlině. Jsem rozhodně nesnesitelný, když si tak sobecky pracuju na splácení rodinných nákladů. Je mi ze sebe stydno.;-D

P.S.: ještě jsem takovej parchant, že si toho sám ani moc nekupuju, abych se mohl vydávat za skromného, fakt nechutný :-)

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

30. 8. 2011 15:51
Re: Aleši, za tohle slíznete od dam svoje

A nechtěla třeba naznačit jistou organizační neschopnost? Jakože správnej chlap to zvládne levou zadní během pracovního týdne...;-)

Anebo zná taky týpky (a teď nekecám, takoví fakt jsou), co si práci schválně nechávají na víkend, aby se nemuseli účastnit rodinných aktivit...

0 0
možnosti
FH

Bouše

30. 8. 2011 13:38
Za sebe mohu říci, že s vámi skoro v ničem nesouhlasím ...

Pokud jste se svou ženou budoval zázemí a vychovával děti jen pro trochu úcty, pak s tím starým volem máte pravdu. :-P

1 0
možnosti
IH

misaviki

30. 8. 2011 13:22
Tak jste nám to pěkně vysvětlil

Tak vám děkuji, jak jste nám objasnil, že si ženy za všechno můžou sami ;-) pokud vím, v končinách ČR v drtivé většině rodin ekonomicky funguje i žena a nosí domů peníze. K tomu pere, vaří atd a věřte nebo ne, zařizuje i tu dovolenou. Pokud to máte vy doma jinak, jste vyjímka. A nevím, ale proti 20 s pěkným tělem 50 s povislými prsy a 30 kg navíc prostě šanci nemá, i kdyby byla sebemilejší, když si ta 20 usmyslí, že chlapa uloví.

0 0
možnosti
IX

IfčaX

30. 8. 2011 13:55
Re: Tak jste nám to pěkně vysvětlil

Tak pěkně jste začal/a ... a takhle to zkazit!

Copak padesátka rovná se automaticky povislé prsy a třicet kilo navíc? 8-o

0 0
možnosti
PA

Pepan A2

30. 8. 2011 11:32
Recept na zlatokopku byl v jednom vtipu,

kdy manžel řekl manželce že sice jsou hodně bohatí, mohou si dovolit všecho, nicméně on pořád nostalgicky vzpomíná na dobu, kdy ona byla útlá jako laňka, léhali spolu na jednom gauči a koukali na černobílou televizi. Proto se rozhodl, že se rozvede, protože si našel štíhlou dívčinu, která se k němu chová tak, jako jeho manželka v mládí. Ona pokývala hlavou a řekla:" Klidně se se mnou rozveď, aby sis vzal onu štíhlou dívčinu a já se postarám, abyste spolu léhali na jednom gauči a dívali se na černobílou televizi.

1 0
možnosti
MB

Rudolfína

30. 8. 2011 11:51
Re: Recept na zlatokopku byl v jednom vtipu,

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
L

liason

30. 8. 2011 11:09
Některé dámy ty své tatíky v pantoflích velmi podceňují

Není to tak dlouho, co jsem vyzvedával ženu z jednoho babince a nachomýtl se zrovna k tématu nevěra a druhá míza.

Jedna z dam tam prohlásila zhruba toto: "Já jsem celkem v klidu. Ten můj blbec se furt hrabe jen v těch svejch rádiích (pán sbírá a opravuje historické radiopřijímače) nebo leží na gauči. No řekněte holky, která by ho chtěla....."

Pána znám, je to můj bývalý kolega a od společného známého vím, že už to čtyři roky táhne s o sedmnáct let mladší kolegyní a čeká jen na to, až nejmladší syn udělá maturitu. Dokonce už zakoupil hnízdečko lásky v centru města.

0 0
možnosti
K

kulička-v-trávě

30. 8. 2011 11:19
Re: Některé dámy ty své tatíky v pantoflích velmi podceňují

Místo rádií pak bude sbírat rady jak na dětské prdíky a který dudlík je nej...

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...