Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

radek.stembera@volny.cz

12. 8. 2009 7:43
souhlas

a karma

0 0
možnosti
FV

fouly

11. 8. 2009 23:39
Zločin.

Nějaký zastřelený zločinec je mi lhostejný, ať už to byl kdokoliv. Policista nemůže

v takové chvíli diskutovat ale musí se bránit. Zajímala by mě reakce všelijakých

moralistů, kdyby přepadená babička použila proti pachatelům revolver. A co by

teprv řekli soudci na přiměřenou obranu. To by byla dílo ! Babička by šla asi do

basy ,kdežto nezletilí pachatelé domů.Tak to u nás bohužel chodí.

0 0
možnosti
O

OpalenySpoluobcan

11. 8. 2009 17:48
neměl krást

!

0 0
možnosti
VT

marvinka

7. 8. 2009 21:16
NO

Nikdo nevíme, co se tam dělo. Ve tmě poznat, jestli jde o zamaskované kluky, rozeznat ve tmě šroubovák od zbraně, to nahrává policistům. Ale střelba do zad zřejmě ustupujícímu člověku je chyba.

0 0
možnosti
K

km@admix.eu

11. 8. 2009 23:59
Re: NO

Pokud ho skutecne strelili na uteku do zad, tak se asi nekde chyba stala, nicmene o tomhle se nikde nepise. Dokonce nikdo nevyloucil variantu, ze mohlo jit o odrazenou strelu, pripadne ze strileli na toho druheho, strela proletla a zasahla toho mrtveho. Ti policajti meli na rozhodovani par vterin, ted se jejich zasah bude probirat u kafe par mesicu ...

0 0
možnosti
JC

Jenda Citrón

7. 8. 2009 11:18
Normalizační

taťka Baloun nám to zase vysvětlil. Střílelo se tenkrát i na hranicích přece, tak proč to nepraktikovat i u krádeží. Taťka Baloun je totiž známý tím, že rád respektuje zákony a to je správné. Na druhou stranu mám silné podezření, že taťkovi Balounovi je jedno jaké ty zákony jsou, jestli socialistické, či jiné. Taťka Baloun by totiž střílel a to všechno, co je divné a vymyká se právě platným zákonům.

Pane Baloune, četl jste Bídníky od Victora Huga? Jestli ne, tak vaše děti možná ano, tak aby si neřikali: "ten fotr je nějakej divnej!"

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

7. 8. 2009 11:31
Re: Normalizační

pokud se nekomu nelibi prisne tresty za kradez, a treba i tresty nejprisnejsi, existuje jedno pomerne jednoduche a fungujici reseni - NEKRAST.

pripadne bych mel jeste jedno reseni - zretelne oznaceni majetku tech, kteri jsou "humanisticti" a kteri jsou rekneme "mene humanisticti" ... te prvni uvedene skupine jiste nebude vadit, kdy se nejaky socialne diskriminovany spoluobcan jejich majetku zmocni, a ta druha skupina zase dava najevo, jak pripadny narusitel dopadne.

0 0
možnosti

Honza Šimák

7. 8. 2009 10:27
dělá si legraci

Editi si z nás asi dělá legraci,když píše o práci našich soudů.Ještě, že nepíše o rozumných rozhodnutí státních zástupců .I když jí se to může zdát rozumné, když státní zástupce na kdejakého lumpa,kterého policie chytne neuvalí vazbu ani za opakovanou  závažnou trestnou činnost.A to jak píše o policistovi jako o vrahovi mě také pobavilo.U mne je naopak vrah člověk,  který do bezbraného kope a moudrý soud ho odsoudí pro těžké ublížení na zdraví s následkem smrti.A tento rozsudek bývá v těchto případech pravidlem, protože se soudu nepodaří prokázat úmysl zabít.Opravdu povedené zákony.Myslím,že by se Edit měla angažovat v nějaké organizaci na podporu kriminálně závadových osob.

0 0
možnosti
FV

fouly

11. 8. 2009 23:57
Re: dělá si legraci

Když pachatel dál kope do hlavy přepadeného ,který je třeba v bezvědomí, tak to

považuji za jasný pokus o vraždu. Bohužel nejsem soudce. Jak to jinak dokázat

než chováním pachatele ,nebo se bude soudce dívat někomu do palice ?

0 0
možnosti
G

GaryDiver

7. 8. 2009 9:48
Mimo mísu

1/ ti kluci se vloupali do cizího objektu a kradli. Podle policie byli ozbrojeni - měli páčidlo a šroubovák (evidentně to nebyly zbraně, ale nástroje pro vloupání, ale policie to samozřejmě použije proti nim). V supermarketu byla tma (proč si tam policajti nerozsvítili je mi záhada).

2/ Nevím, jak v Rakousku, ale u nás policista zbraň proti dítěti použít nesmí (to je pro ty, co tu argumentují, že policisté oba zloděje znali). Když to zkrátím, tak u nás může policista střílet jen když je ohrožen on nebo jiná osoba, když nemůže jinak odvrátit páchání činu s velkou majetkovou újmou, když nemůže jinak zadržet NEBEZPEČNÉHO pachatele.  

Na jednu stranu by bylo dobře, pokud na výzvu "Policie, odhoďte zbraň a vyjděte ven!" reagoval delikvent stažením hýždí a urychleným poslechnutím. Stejně tak by bylo dobře, kdyby policejní hlídky byly natolik vycvičené, aby zvládli dvě děti ve věku 14 a 16 let bez toho, že by je prostříleli jak řešeto.

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

7. 8. 2009 9:51
Re: Mimo mísu

Mohu vedet, jak se da poznat vek pres kuklu a maskovani?

0 0
možnosti

Honza Šimák

7. 8. 2009 9:35
karel 60 a edite

Já s policistů svatoušky nedělám, ale odmítám se zastavat lumpů.Hrozně by mne zajímal Váš postoj,když takový mladý zmetek zabije svou vychovatelku,okrade a zbije staré nemohoucí lidi.To Vám asi ani tak nevadí co.Je úplně jedno,že tenhle zmetek jen kradl.Tato generace lumpů už se díky takovým postojům jako máte Vy dva ničeho a nikoho nebojí.Takže čím více takovýchto zákroků tím lépe.

0 0
možnosti

Honza Šimák

7. 8. 2009 9:36
Re: karel 60 a edite

 překlep -z policistů

0 0
možnosti
K

km@admix.eu

7. 8. 2009 9:23
Nechapu, co se vlastne resi

Podle jednoho z clanku, ktery k tematu vysel, nebyl ani jeden z mladiku "policii neznamy" - a to jednomu nebylo ani 17 let. Kradli, byli ozbrojeni (sroubovak je na kontaktni vzdalenost velice kvalitni zbran na urovni vetsiho noze), byla tma .. Tak jeden uz nikdy krast nebude. No a co?

Navic, pokud se nepletu, nikde nepsali, ze toho zlodeje zastrelili na uteku, jen to, ze byl strelen do zad a druhy skoncil v nemocnici. Policajt moh klidne strilet na toho druhyho, trefit ho do ramene a za nim byl otoceny ten prvni ... mohla to bejt odrazena strela.

Nevidel jsem k tomu zatim zadne podrobnosti, jen vsichni vi, ze policajti to posrali.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

7. 8. 2009 9:18
Žijeme v příliš přelidštělé společnosti.

Výše trestů neodrazují od zločinů. Ve středověku by po první krádeži přišel o pravačku, po druhé o levačku a po třetí by neměl čím krást, ale žil by.

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

7. 8. 2009 9:19
Re: Žijeme v příliš přelidštělé společnosti.

A k cemu si drzet parazita?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...