Tak „taťka“ Klaus je prý výhradně solidní diskutér!

Raději cestu do Brna zrušit, než se vystavit lacinému politickému osočování. Tam totiž nepůjde o solidní diskuzi na úrovni, ale jen vylévání si zlosti studentů na pana prezidenta. A o to On nestojí.

Tak nevím, o co tou přednáškou pan prezident stál? O bezmezný obdiv, o tichý úžas studentíků, které by rád poučil na svých příkladech o svých schopnostech? Obávám se, že to byl pravý důvod, proč přednášet studentům chtěl. Aby hloupé mládí sklonilo hlavu před moudrým stářím?

Tak hergot, pane Klausi, jste prezidentem nebo nadutou primadonou, co se nedokáže postavit čelem problémům, které vlády za jeho prezidentství, jeho premiérství a ministrování udělaly?

Jsou to následky i Vaší výchovy a příkladů, které Jste národu tak rád dával a dáváte.

Chcete kázat ale kritiku nepřijímat? A to se chcete po skončení svého volebního období postavit do čela nějaké své strany? Tohle byla jedna z příležitostí ukázat, jak jako řečník umíte argumentovat na témata, kterým budete muset čelit, pokud budete v politice chtít zůstat! To Vám nikdo neřekl?

Ono pouze poučovat a neslyšet názor protistrany proto, že mi připadá neseriózní, nepřiměřený a jde z mladých úst je prostě snazší. Může to – když bude nejhůř – dementovat hradní mluvčí. Tedy pokud Jste prezidentem.

Jen byste si měl uvědomit, že ti studenti jsou už voliči a i když mohou rebelovat a nemusí mít „správné informace“, kde je napsáno, že Vás budou volit a kde je napsáno, že nevyjdou do ulic, nepřidají se k nim další a nakonec mnoho politiků bude rádo, že máme Shengenskou dohodu a nemusí lézt přes ostnatý plot do sousedního státu.

Takže, proč se tomu všemu nepostavíte jako muž, co tvrdí, že je muž s velkým „M“? Že by svědomí?

P.S. Svědomí asi ne, že? Spíš jen arogance, přezíravost a sebestřednost. Jako vždy…

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=735124

Autor: Aleš Baloun | středa 29.2.2012 7:00 | karma článku: 28,26 | přečteno: 1002x