Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 9. 2012 8:25
člověče

To jste občan a vlastenec? Nekouříte, nepijete, nekupujete si drahé léky , na spotřebních daních toho moc neodvedete.S takovejma by přišel tenhle stát brzo na buben..

Jdětě trochu do sebe, přemožte se, kopněte do sebe pár piv a panáků, zapallte si cigaretku, a když Vás potom bude bolet hlava, nadopujte se ibalginem. Když to uděláme všichni, státní pokladna bude zase plná...:-)

1 0
možnosti
LB

Bejbís

25. 9. 2012 8:02
To je nesmysl

Než se cigarety a alkohol projeví, trvá to několik desítek let. Za tu doby kuřák či alkoholik slušně naplní st. pokladnu, a když už by se mu měl vyplácet důchod, už není mezi námi.

Tak proč by nás měl stát nutit žít zdravě.

Naopak, nápisy na krabičkách působí sugestivně a způsobují, že si kuřák urychlí onemocnění.

0 0
možnosti
SB

dr toopee

25. 9. 2012 7:41
kdyby

se snažil linkovat životy obyvatel nějaký soudruh ministr z OÚNZ, snad bych to ještě pobral, ale kouzelnej dědek aka. Mr. Prohibice mě nedonutí k ničemu. nedejte se taky, ničte si zdraví dle libosti - kdyžtak v cizině, když to tady zakážou ;-)

0 0
možnosti

Danny boy

25. 9. 2012 7:37
Pokud stát

donutí lidi žít zdravě, tak sice možná ušetří na zdravotnictví, ale je pravděpodobné, že se tím pádem budou dožívat vyššího věku a čerpat mnohem déle důchod. Takže výdaje se jen přesunou a nejspíš ještě zvýší.

0 0
možnosti
MR

Rupert

25. 9. 2012 7:32
Zločinec má vždycky náskok

Boj s nadváhou a závislostmi vůbec, je běh na dlouhou trať. Tak to těm ministrům odpusťte. Vzpomeňte na sebe. Čeho všeho jste se vzdal, a ta kila nejdou a nejdou dolů. Ne, že bych Vás znal, to ta Vaše fotografie.

1 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...