Tak jak? Zkoušíte dýchat penisem jako Houdová?

Asi opravdu mnozí zkouší dýchat penisem, jak guru Houdová doporučuje. Je taková věc opravdu možná? Vyzkoušela i její propagátorka a další? Nejspíš ano…

Jak jinak si vysvětlit stále četnější „sci-fi“ reakce na covidovou situaci? Konspirační teoretici mají žně a vodu na mlýn jim ženou – no kdo jiný – než média. Pardon – investigativní novinářky a novináři.

Bohužel důvody jsou v případě obou stan diametrálně odlišné. Jedni předvádějí svůj IQ potenciál a druzí na něm chtějí vytřískat novinářský kapitál, tedy nejlépe nějakou Pulitzerovu cenu.

A co ti, co jsou mezi těmito póly? Lidé, co čtou a poslouchají. Stačí číst už jen titulky, aby emoce začal pracovat. Jestli je cílem médií ještě více naštvat lidi takovými informacemi proti současným opatřením, pak se to evidentně daří. Podle jednoho novinářského pravidla, že „špatná zpráva“ je ta nejlepší zpráva, měly by už zasáhnout povolané orgány a zahájit trestní řízení proti těm, kdo vyvolávají paniku a šíří negativní nálady.

A těm, co tyhle svoje „zaručené informace“ médiím nabízejí, by měl hrozit trest za šíření poplašných zpráv a lží.

To, že asi opravdu někteří si přivodili přidušení a omezili si přísun kyslíku do mozku dýcháním přes penis ukazuje, že kdyby hloupost nadnášela, letecká doprava nebude zapotřebí.   

Mezi ně nepatří jen lidé, doporučující bizarní praktiky ochrany ale i lidé, kteří šíří paniku svými „zasvěcenými prognózami“ k dnešní situaci ale i ti, co si hodlají „udělat jméno“ tím, že budou psát žaloby na vládní představitele ve smyslu zodpovědnosti za stávající zdravotní situaci v ČR.  

Že nejde všechny „cvoky“ pozavírat do ústavu pro duševně nemocné, je opravdu škoda. Ale chápu, že stát je živit nechce a klecová lůžka jsou zakázaná.

Tak nezbývá než doufat, že příští doporučení nebude dýchat vagínou a ostatním exhibicionistům normální lidé ukáží, kam patři. Klidně a klidnou, leč dostatečnou sílou.

P.S. A s virem se nebojte mluvit – tedy pokud umíte anglicky, jako slečna Špaková. Jen nevím, jestli s ním mluvit přes penis nebo přes vagínu. To jsem se nedočetl.    

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Baloun | čtvrtek 5.11.2020 12:01 | karma článku: 22,62 | přečteno: 1097x