Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

"Nabízím ti remízu, budulínku nejapný." "My Ukrajinci remizy něznajem."

0 0
možnosti
MS

Nevím, proč se obouváte zrovna do Poláků. I mezi jiným národy se najdou stejní burani, včetně Čechů. Vy jste možná narazil na takovou skupinu Poláků, jinde nějaký Polák zase na skupinu Čechů. Rv

2 0
možnosti
ŠM

tohle samé dělali Rusové na Mallorce, Češi i Slováci taktéž...bylo mi stydno....:-/

0 0
možnosti
ZS

Tak to musí být v Česku hladomor ;-D. Celá léta jezdíme all inclusive a jsou to někdy zážitky! Přetékající talíře, "táto, jen si nandej, vždyť jsme si to zaplatili", samozřejmě v různých obměnách. Jídlo se zpravidla nesmí vynášet, ale jsou mezi námi tací, co to nerespektují. Pozorovali jsme paní (takovou prostorově výraznější), která si do sáčku narvala 28 kusů koláčů velikosti dlaně. Co s tím na pláži dělala, když tam bylo nepřetržitě občerstvení, netuším. Vlastně se něco podobného dělo na každé naší dovolené. Působil jsem jako exot, protože jsem občas vynechal oběd nebo večeři, prostě jsem neměl hlad. Někteří to nemohli pochopit - vždyť to mám zaplacené! :-)

4 0
možnosti
Foto

z toho důvodu nemám rád all-inclusive.....zajdu si na co chci a zaplatím. S kultivovanými lidmi by to i mohlo fungovat (podobně jako na lepších recepcích švédské stoly)....ale tlačit se a "bojovat" o žvanec, "než to nejlepší, mámo, sežerou", to mě moc nebere.;-) ....ale každého volba, proč ne.

0 0
možnosti
VK

Kdyz jsem zil v USA, velice rad jsem navstevoval tzv. bufety, coz jsou zarizeni, kde zaplatite cca 10 USD a muzete se ladovat jak se vam zlibi, treba cely den. A do toho vam servirka neustale prinasi vami zvoleny napoj. Nejvice oblibene jsem mel samozrejme bufety cinske, ale ani takovy Golden Coral nebyl k zahozeni. No a zazitek byl, kdyz prislo leto, tedy doba turistu a studentu prijizdejicich v ramci programu Work and Travel. To se bufety staly tercem najezdu Cechu a Slovaku, kteri si od pultu nosili vrchovate talire, ze kterych jidlo padalo na zem. Jednomu studentikovi bylo uz hodne soufl z prejedeni ale se slovy, kdyz je to zadarmo tak to prece nenecham si sel jeste pro dalsi dve porce. Takze nejen Polaci...

1 0
možnosti
MA

Kdyby jste žil v USA, tak byste věděl, že mají polední menu a večerní za rozdílnou cenu, tedy se nemůžete ládovat celý den za $10.

0 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. Loni nás na to upozorňovali v hotelu ve Špindlu a letos to komentovala naše kuchařka ukrajinská Gaňa (kuchařka a pokojská v hotelu, kde "seniorničím"). Poláci prý ......... všechno.

0 0
možnosti
ZK

Z11d40e40n27a 88K40o59č54í

18. 8. 2013 22:11

Ve Španělsku, Řecku, Chorvatsku .......... se toto říká o češích !!!!;-(

1 0
možnosti
MA

Výroba potravin v Polsku není na úrovni vyspělé Evropy. Často se šidí a do potravin se přidávají levné ingredience. Je možné, že polským turistům v Chorvatsku zvyklých konzumovat jejich tuzemský potravinový odpad natolik chutná, že se těch dobrých potravin jim nabízených v all inclusive nemohou za ten krátký pobyt dostatečně nabažit.

0 0
možnosti
VK

Vy asi hodne ctete bulvar, ze ano.

2 0
možnosti
RL

Stejný zkušenost mám s důchodci a je jedno jaké jsou národnosti!

1 1
možnosti
ZJ

Úplně stejná situace byla v loňském roce v lázních Teplice a letos v Luhačovicích ze strany rusky hovořících hostů.Plné stoly nanosených talířů plných  jídla ,,jídlo po zemi apod.a po jejich odchodu od stolu se ty plné talíře odnášely do zbytků. Nejsem rasista,ale při pohledu na tuto situaci bych nasměroval ke každému stolu jednoho číšníky a byli by tam tak dlouho dokud by to co si nasyslili všechno nesnědli. Ovšem s ohledem na úpravu "lázeňského pobytu" pro naše nemocné by byly lázně takřka prázdné. Takže díky za Rusy,ať to stojí co to stojí.

3 0
možnosti
MK

Jako byste popisoval Francouze ;-D

2 0
možnosti