Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SL

strycek-Joe LLC

18. 10. 2011 8:30
Nelze znárodnit znárodněné

pojišťovny jsou jen správci vybrané zdravotní daně, a tu správu nedělí soukromé subjekty (alespoň zatím) Baloune

0 0
možnosti
AA

Saša

18. 10. 2011 8:24
Nejde o znárodňování.

Jde o sprostou krádež.

Národu se tím totiž vůbec nic nedá, ze soukromého se nestane národní, z individuálního se nestane společenské. Prostě nejde o žádné znárodnění.

Politikové, kteří dlouhodobě obsazují všechny orgány VZP, prostě potřebuje peníze, které si nadále budou různými zákazkami přihrávat do vlastních kapes. O nic jiného tady nejde.

0 0
možnosti
H

hamry

18. 10. 2011 7:58
Znárodnění

Pokud já vím, tak se tady po malých dávkách znárodňuje neustále a nejenom u VZP, ale nesmí se to mu tak říkat, protože to byl výmysl komunistu, kteří to provedli jednorázově a nazvali to otevřeně znárodněním. Holt, ke všem neřestem nového věku patří i pokrytectví.;-)

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

18. 10. 2011 7:39
Tohle je ale trochu nespravedlivé.

Všichni pojištěnci, nerozhodnou-li se jinak, jsou pojištěni u VZP. Přirozená selekce způsobuje, že ostatní pojišťovny mají "lepší" klienty. Nehledejte v mých slovech obhajobu hospodaření VZP, jen říkám, na čem je založena filosofie narovnání příjmů jednotlivých pojišťoven.

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

18. 10. 2011 8:00
Re: Tohle je ale trochu nespravedlivé.

takze statnim befelem "pridelime" pojistovnam v oboru povinneho ruceni par "recidivistu", ktere zadna pojistovna pojistit nechce, protoze bouraji petkrat do roka, aby to bylo tak nejak "spravedlive" ? ti, co maji barak v zatopove oblasti, ve sklepe dvakrat rocne vodu a ztadna komercni pojistovan se s nimi nehodla bavit take "maji narok" na pojisteni, tak stat vylosuje nejakou tu pojistovnu, ktera dostane jejich pojisteni jako "bojovy ukol" ? nebo se snad vsechny ostatni pojistovny slozi na ty chudaky z konkurence, kteri takove darecky maji pod svymi kridly ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...