Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Aniž bych se těch lidí zastával, tak je zajímavé si všimnout, kdo takovou práci obvykle dělá - mladí lidé, co nemůžou sehnat normální práci. Odpoví na lákavý, ale velmi neurčitý inzerát typu "obchodní referent, asistent manažera" s lákavými výdělky. Na pohovoru se ani nedozví, o co přesně jde, jen sliby a mlžení, jakákoli otázka na konkrétní náplň práce je odmítána s tím, že vše uvidí na ukázkovém dni. Pak jdou na ukázkový den, kde chodí s tím, kdo to už nějakou dobu dělá a nastane vymývání mozků, jak je ta práce prospěšná, jak pomáhají lidem, aby si zbytečně EON nemastil kapsu a neplatili tolik, jak moc si vydělávají...a tak si ten mladý člověk řekne, proč to asoň nezkusit, než pořád poslouchat řeči, kdy si už najdu práci atd.

0 0
možnosti
AK

Taky nemam rada, kdyz mi nekdo obtezuje. Jenze ono s tou elektrinou je to trosku sporne. Jelikoz doma topime pres tepelne cerpadlo, je uspora oproti cezu cca 12%. 

Je pravda, ze obchodnikovi zaplatime provizi z uspory, tak se to ale stejne vyplati.

Tam kde pracuji, si firma nechala elektrinu vydrazit a uspora je nekolik desitek tisic.

Pravda, musite umet vybirat a nechat si mozna doporucit od nekoho, kdo ma s tim dobre zkusenosti;-)

0 0
možnosti
PL

Jenom dodám, existuje spousta měst a obcí, kde je podomní prodej zakázán. Pokud někdo nerespektuje zákaz podomního prodeje, hrozí mu na místě pokuta od policie, případně ve správním řízení pokuta až 200 000,- Kč. Neváhejte proto na neodbytné a drzé prodejce dávat podněty na místně příslušné živnostenské úřady pro porušení tohoto zákazu. Seznam obcí, které zakázaly podomní prodej naleznete zde:

http://www.asociace-sos.cz/podomni-prodej-seznam-obci-kde-ho-zakazali/

2 0
možnosti
JK
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...