Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

A ted si vemte dalsi statistiku, a to, ze v teto zemi je rocne vzato do vazby cca 6000 lidi, ale dlouhodobe konci ve vezeni pouhych neco malo pres 30% z nich. To je zniceny zivot dalsich cca 4000 lidi rocne, kteri ve vazbe prijdou o praci, pratele a nekdy i o rodiny . Dostavaji podminene tresty jenom proto, aby stat neplatil odskodne. K tomu Vas clanek a obraz o nasi justici a policii je skoro dokonaly . Katastrofa .

0 0
možnosti
JJ

Kriminalita souvisí spíš s nefungujícím státem a otevřenou společností než s demokracií.

V totalitních režimech uzavřených do sebe sama sice kriminalita zdánlivě klesá, ale tyto režimy dříve nebo později páchají zločiny na obyvatelích samy.

4 0
možnosti
JJ

Stačí se podívat na bývalý Sovětský svaz, v němž bylo zabito více lidí v době "míru" než za II. světové války.

2 0
možnosti
JC

J21i32r96i 96C23e22e

30. 7. 2014 15:19

K největšímu poklesu kriminality vždy dojde v souvislosti s rekodifikací trestního práva.

Zvýšením hranice u trestných činů s minimální škodou, vyjádřenou částkou 5000 Kč, došlo k takovému poklesu kriminality (statisticky), že jsme trumfli i Kuvajt.

Dalším aspektem je všeobecná neochota Policie se nějakými trestními oznámeními vůbec zabývat. Osobně jsem zažil, jak mi na služebně policajti po loupežném přepadení rozmlouvali podání TO, že stejně nikoho nevypátrají a věc odloží.

9 0
možnosti
Foto

když se tu bojíte žít, tak se odstěhujte někam, kde se bát nebudete, strach a stres vám ubližuje a na světě je tolik krásných míst, kde se budete cítit bezpečně a spokojeně, jenže vy se nikam neodstěhujete, vás totiž baví psát takový kraviny o věcech, kterým nerozumíte, nemůžete je změnit a blaží vás hýkání stejně postižených lidí

3 18
možnosti
JH

Osle!! Nemělo by to být tak, že stát má vytvořit takové podmínky, aby se nikdo z těchto důvodů nemusel stěhovat? Proč byste odsud vyháněl lidi? A pak ještě nevím co jste myslel "kravinami" a proč bloger věci nerozumí - až Vám dá někdo pořádně přes držku, ukradne Vám co zrovna u sebe máte a policie s Vámi nesepíše ani záznam, tak něco povídejte, vy chytráku

7 1
možnosti
PH

P15e85t95r 53H74á41l25a

29. 7. 2014 23:29

Pouštět opět mezi lidi 5x a více trestaného člověka (za násilné trestné činy) je podle mě vlastně obecné ohrožení a tudíž lidé, kteří toto dopouští, by měli být sami potrestáni vězením.

4 0
možnosti
MN

Česká republika je jedna z neklidnějších a nejmírumilovnějších zemí, co jsem poznal. Žít se tu fakt nebojim. Jediné, co mi tu vadí, jsou výblitky jako je váš článek či komentáře pod ním.

"Všechno je na h*vno! Za všechno může Klaus! Za všechno může Havel! Zku*vená demokracie! Zlatý komunisti!". Jak dlouho tyhle žvásty ještě budu poslouchat? :-/

9 12
možnosti
MN

*nejklidnějších

0 0
možnosti
JN

J81a97n 19N75o75v32á74k

29. 7. 2014 9:39

Stačilo by kdyby si občané sáhli do svědomí a svou vůli promítli ve volbách. Přestaňte říkat, že za to může politik, systém nebo nevím co. Můžou za to lidé, kteří ve volbách bez sebemenšího zamyšlení hodí hlas do urny a ti, kteří k volbám nejdou vůbec.

3 0
možnosti
JE

Dnešní volby mi tak trošku připomínají jídelní lístek s nabídkou:

Pukavec

Kravské lejno

Sirovodík

Kozí bobky

Kyselina máselná Proboha na čem z toho byste si chtěli pochutnat??? Koho dnes chcete volit, když slušný člověk už do politiky ani nepáchne !!!!!!

2 0
možnosti
IS

hmmm, a co takhle jednoduse zbavit kriminalniky prava volit a dostavat socialni davky? Popripade bych dal vsem bezuhonym mentalne zdravim obcanum pravo nosit zbran a zabit v sebeobrane nebo ochrane jinych8-o?

3 0
možnosti
JB

Právo nosit zbraň mají - ale problém je v "dokazování" oprávněného použití zbraně! Obecně jsou totiž legální vlastníci zbraní považováni téměř za zločince ..a skuteční zločinci se ohánějí svými právy. A dojde-li k soudu, je výsledek značně závislý na osobě soudce -a ne na právním výkladu a dokazování!!

6 0
možnosti
VJ

Muselo by se stát to, že by asi tak polovina tohoto národa prozřela a přestala dokolečka volit ty samé zloděje, mafiány  a zrůdy z ODS, TOP, ČSSD a KSČM. To se asi těžko stane, že. :-/

3 1
možnosti
KL

a koho chcete volit? zadnou SSO (stranu slusnych obcanu) jeste nikdo nezalozil a obavam se, ze i kdyby k tomu doslo, byl by to jen marketingovy trik.

5 0
možnosti
PK

P26e82t66r 88K92u53l78i82c47h

28. 7. 2014 11:35

Pravidlo třikrát a dost, automaticky kastrace po prvním sexuálním deliktu, ztrojnásobení personálních kapacit policie u romských ghet - to by pro začátek stačilo...

3 1
možnosti
JB

Souhlas: základní "sazbu" odnětí svobody násobit počtem předchozích "odsezených" trestných činů! Bez možnosti krácení trestu za "slušné chování" -tuto možnost bych povolil výhradně u prvotrestaných a nenásilných deliktů!!

6 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...