Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Přečetl jsem to, ale je to blábol.

1 1
možnosti
LV

Dobře vám tak, pane Baloune.

Česko je nádherná země poskytující nepřeberné množství jedinečných možností prožití dovolené. Jsou tu destinace jako Orlické hory, Jeseníky, Vysočina, které nabízení vynikající zázemí a dobré podmínky pro všechny kategorie návštěvníků - od trampů, tuláků pěších i na kolech, motorkách či v autech, až po náročné turisty vyžadující rozmazlování na úrovni předkousávání steaků. A to za ceny doslova směšné.

Jenomže to chce jednak mít trošku přehled o své vlastní zemi, a taky mít trošku představu o tom, jak vlastně chci dovolenou strávit.

Balíkovský přístup, spočívající v tom, že když je hezky, vyvalím se u vody, a když ne, tak si zajedu na Hlubokou, dělá z člověka snadnou kořist. Ale neodsuzujte supy, že se chovají jako supy. Zamyslete se nad sebou, proč Vy se chováte jako supí potrava.

2 1
možnosti
JT

Zpravidla se supi chovají jako supi, ale jinakR^

1 0
možnosti
PK

Oblíbili jsme si vždy jeden týden v kouzelném Caorle. Stačí jednoduchý apartmán a vše za rozumné ceny seženete v hypermarketu Familla - šunky a sýry vzhledem ke kvalitě i levněji než doma, i to víno nevyjde dráž. A espresso za euro,

0 0
možnosti
Foto

No, autor jednoznačně napsal a napsal, že v cizině to jde jinak... Tady u nás se ovšem pořád jen vyhání čert ďáblem. EU A mám známé, jejichž jménem prý mohu ten článek klidně podepsat.

1 1
možnosti
SV

Máte vůbec ponětí co obnáší takové ubytovací zařízení z pohledu vlasníka?Co stojí třeba pořízení menšího penzionu bez dotací?Naklady na energie,vybavení,pracovní sílu... atd.,atd.Myslíte,že někdo investuje několik milionu a pak ho jěště bude bavit doplácet na socky,aby měli všecho zadarmo?

Na Šumavě je celá řada penzionu na prodej,tak není problém pane Baloune si jeden koupit a luxusně zrekostruovat.Za těch pár korun k Vám určitě přijedem celá rodina.

1 1
možnosti
RK

Nejste také majitelem takového zařízení? Čeští hoteliéři, hospodští a pod. dokázali nemožné. Úspěšně svojí arogancí vyhodili klienty. Nejdřív ty české a pak i ty zahraniční.

2 0
možnosti
KC

Autor má pravdu, dovolená v navštěvovaných tuzemských dstinacích je příliš drahá a vyplatí se méně vybavená místa s přehradami nebo rybníky. Bulharsko a Chorvatsko při jdou levněji až na dopravu, která je absolvována většinou letecky. Příbuzní sehnali dobré místo v Bulharsku za 10 000 Kč na osobu se slušným standardem. Bulharsko a Chorvatsko se znovu vracejí pro svou přijatelnou cenu a vylepšený standard oproti dřívějšku. Kdo chce vydělávat, musí hostům nabídnout dobré služby.

2 0
možnosti
SV

10 000 x 4 To by se autor po...Ten počíta tak max.10000:4

2 0
možnosti
MK

Nejlepší je kombinace. 14 dní v cizině a 14 dní s karavanem po Česku:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...