Ptáte se: „Proč nová Covid omezení“? Odpověď je snadná.

Když přišel AIDS, začali se ho lidé bát. Byl to virus, co bral zdraví a životy. Pak s prvními léky a používáním ochrany se podařilo jeho rozmach přibrzdit...Stačí dodržovat opatření.. 

S COVID-19 to vypadá podobně. Všichni ti „omezenci“ mezi námi, co nevěří, že virus tu je a nejde o politickou otočku, už-už vidí vakcínu, tak proč se nechat omezovat?

Omezování osobní svobody – tedy totalitní praktiky (úsměvné je, když o nich mluví ti, co jsou narození po roce 1989), které vidí ve všech nařízeních je právě a zase jen proto, že jsou tu oni, omezení omezenci, co mají potřebu svobodně dýchat.

No až skončí na respirátorech, klidně jim o tom budu chodit přednášet. Myslet si, že jako bývalý prezident mám také takovou imunitu, že na mě nic nevleze a ještě to ukazovat jako příklad, je skutečná ukázka omezeného myšlení lidí, co jsou omezeni sami sebou a svými názory a vztahem k ostatním lidem. Jen sebestředný hlupák vidí sám sebe jakou ukřivděného a na svobodě a demokracii omezovaného.

A přitom to jsou právě oni, kteří stejně jako narkomani, toužící po svobodě v drogovém opojení, pak šíří nemoc dál. A když pak nakonec sami onemocní, najednou vše vidí jako zločin na nich spáchaný, a samozřejmě ne vlastní vinou. Ať už to je exprezident nebo poslanec či obyčejný tlučhuba, co nemá nic lepšího na práci, než ostatním život komplikovat.

Nedávno umřela zdravotní sestřička, nebylo jí ani 40 let. Umřela na Covid a zanechala tady po sobě sirotky. Byla v kontaktu s nemocnými a jistě mezi nimi byli i „odpírači“ a „omezení“. Možná že právě díky nim se nakazila a umřela. Nepřeji to nikomu, ale opravdu mě někdy napadá, že právě takovým lidem, jako jsou tihle „omezenci“ by taková událost v rodině prospěla.

Zatím kvůli omezencům a omezovaným se všechno světlo na konci tunelu posouvá daleko před nás. A nejvíc pláčou kdo? No omezenci. Nemůžou do hospody, do obchodu, nemůžou si dělat, co chtějí a ještě mají nosit roušky! To kurňa ani omylem.

Takže milí omezení omezenci – to kvůli Vám, se to všechno zase podělalo, to kvůli Vám nebudou možná vánoce a ani velikonoce, to kvůli Vám musíme být doma a čert Vás 5. prosince vezmi! I s tím nejchytřejším českým „Trumpem“, co roušky má za symbol totality.

A až budete v tom pekle, tady snad bude pak všechno zase normální.

P.S. A že to naše vláda nezvládá? Jak zvládnout takovou bandu nezvladatelných, když omezení nefungují – ví to snad někdo? Ví. A právě prý ti omezení, nebo omezovaní…! Je to kvůli nim!      

Autor: Aleš Baloun | sobota 21.11.2020 8:01 | karma článku: 26,67 | přečteno: 926x