Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Twister01

4. 8. 2011 20:13
zelená opozice

Já jsem také zelený a myslím si, že jedna jaderná elektrárna je lepší než deset uhelných. Neházel bych všechny do jednoho pytle. I u Zelených existuje rozumná opozice :-)

1 0
možnosti
F

forEd38

4. 8. 2011 17:59
hm

dobre napsano... R^R^R^

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

4. 8. 2011 15:52
Lišky jsou řešenim

Jeden zpusob vyroby elektřiny by mohl byt ekologický: třeni ebonitové tyče liščím ocasem. Problémem může být jen dostatek lišek a souhlas ochránců zvířecích práv s využitím jejich ocasů k výrobě. Doufam, ze předseda strany Zelených se projeví jako opravdový chlap a uz si shání nejakou tu vhodnou tyč, aby šel ostatnim liškám přikladem. Jedna vhodná tyč nedavno byla v MFD na fotce coby přivazovalkyně k šumavským stromům.

1 0
možnosti
B

Brutvann

4. 8. 2011 19:05
Re: Lišky jsou řešenim

I kdyby si Liška třel svou tyč   24 h denně, nenahradí to deficit v jeho hlavě....:-P[>-]

0 0
možnosti
L

lrkfa1

4. 8. 2011 12:15
Jsou pro takový způsob, který jim osobně přinese

peníze.!!

0 0
možnosti
PZ

Psí zadek

4. 8. 2011 11:57
S tím

kolem je to náhodou výborný nápad. S postupující robotizací bude přibývat nezaměstnaných zejména mezi méně kvalifikovanými a toto je cesta k vytvoření obrovského množství zcela nových pracovních míst. Ve skladování nevidím problém - budou šlapat na směny podle potřeby.

0 0
možnosti
JV

Jan Vrana

4. 8. 2011 16:02
Re: S tím

Proc by nemohli slapat primo ti roboti? Mohou byt motivovani napriklad tim, ze pokud nevyrobi dostatek elektriny, prestanou fungovat. Navic jeste nejsou tak emancipovani jako lide a nektere druhy zvirat a zatim nemaji odbory.

Ze je to hloupy napad? Mozna, ale nektere zelene projekty nejsou o nic hloupejsi.

0 0
možnosti
A

antizelenka

4. 8. 2011 8:58
pro radikální eko aktivisty je člověk nepřítel

a jako s nepřítelem je s ním potřeba jednat,

to že se eko aktivisté bez techniky neobejdou je věc druhá, ale tento rozpor jim pomáhá překonat jejich svaté zanícení

díky tomu elektřinu nepotřebují a na televizi se můžou dívat při svíčkách (ale není mi jasno jak ty svíčky vyrobí a dostanou do obchodu bez elektřiny a aut);-D

0 0
možnosti
Í

í-mejlka

4. 8. 2011 8:39
Vlastně

Vlastně dovedena do samotných konců (zelená teorie zelených), je člověk jako takový vysoce neekologický. Nejen, že pro svou existenci dnes tu elektrickou, jakkoli vyráběnou, energii potřebuje, on ještě, nestyda nestydatá a neuvědomělá, produkuje svým zažívacím traktem zhoubné bioplyny!  Víte, mě na tom fascinuje především to, že ti obránci planety Země tím, co presentují a snaží se prosadit, vlastně tvrdí, že planeta 1/není chopna se sama ubránit; 2/ musí zůstat na věky věků zakonzervována v jediné podobě a 3/ jakákoliv změna je vždycky změna k horšímu. A tohle tvrdí savci, jejichž rozmach by nenastal, kdyby nedošlo ke katastrofálnímu vyhynutí dinosaurů!

0 0
možnosti
DP

dp11

4. 8. 2011 8:33
Zpátky do jeskyně

A chtěla bych je tam vidět - bez lednice, pračky a ostatních věcí, na které jsme si tak zvykli.

0 0
možnosti
AA

Saša

4. 8. 2011 7:47
Zelení jsou proti jakékoli energii a je to logické.

Energie je hnacím motorem civilisace. Zelení jsou ovšem proti civilisaci - civilisaci chtějí zničit a většinu lidstva vyhubit. Proto je zcela logické a přirozené, že ze všeho nejvíc bojují proti výrobě elektřiny jakýkomkoli způsobem a proti těžbě kterýchkoli energetických surovin.

Z jejich nenávisti k civilisaci a lidstvu vyplývá logicky i to, že jsou proti dopravě a přepravě lidí i materiálů, tedy proti dálnicím a budování nových silnic a proti autům a letadlům atd. atd. Samozřejmě jsou také proti mezinárodnímu obchodu, jsou proti zefektivňování zemědělství, jsou proti rození dětí a tedy prosazují všechna protipopulační opatření vlád...

Zelení jsou největšími nepřáteli lidstva a jeho civilisace, jací zde kdy byli. I takový malý zelený pomatenec přivázaný ke stromu na Šumavě je potenciálně stokrát nebezpečnější než Hitler se Stalinem dohromady.

Každý Zelený je potenciální Pol-Pot.

4 0
možnosti
VN

Amoniak II

4. 8. 2011 8:46
Re: Zelení jsou proti jakékoli energii a je to logické.

A to je řečí kvůli údajným "neonacistům" a jiným podobným fiktivním nebezpečím. Mnohem rizikovější subjekt funguje na politické scéně zcela legálně a nikdo mu neklade žádné překážky.

0 0
možnosti

Rumcajz

4. 8. 2011 7:41
Ebonitová tyč.

:-):-):-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...