Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Absolutní souhlas. To, co předvádí tato partička, je skutečně ostuda před světem.

1 0
možnosti
Foto

Ono stačí porovnat, jakými lidmi se oba prezidenti na Hradě obklopili. Havel tam měl Schwarzenberga, Ivana Medka, Pavla Tigrida, Žantovského, Špačka a další. Klaus tam má Jakla, Hájka, Weigla atd. Co k tomu více dodat?

1 1
možnosti
SB

Odpovídám na Vaši otázku, co k tomu více dodat. Tady je můj názor:

Havlovi lidé, to je jeden eurohujer vedle druhého. Dělá se mi z nch špatně.

0 1
možnosti
SB

Píšete o tom, co Klausův předchůdce dokázal ve funkci prezidenta. Řekl bych, že vůbec nic. Vždy počkal, co Brusel a Washington řeknou a k tomu se potom připojil. Byl brusleštější než Brusel a washingtonštější než Washington. Marne si vzpomínám na jediný jeho krok, který by v mezinárodníé politice byl se od této mé definice odlišoval.

1 1
možnosti
DM

D58u35š84a22n 14M64a91r47i17k

13. 12. 2012 8:30

Vy jste se nám člověče ale pěkně rozjel.Až jste si ve svém nadšeném tažení popletl zúčastněné osoby.To triko neměl na sobě Petr Hájek, ale Ladislav Jakl.Ale co,je to z Hradu,tak je to jedno,protože co z Hradu pochází,to ke kydání bláta vhodné jest.Přece nepůjdete proti hlavnímu stádovému proudu,to by kousek blátíčka mohlo přistát i na vás a vy se moc ušpinit nechcete.To radši udělat trapný pokus o originalitu s šaškem v hlavní roli.Trochu jste ale zaspal,Žito 44 byl rychlejší.Otázka na závěr.Vy jste tu knihu četl?

2 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...