Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

A ještě - Merkelová neřekla - pojdte všici k nám, ale - uprchlíky ze Syrie přijmeme - je v tom trochu rozdíl a to v situaci kdy se už do SRN valily statisíce a zastavit tu masu nebylo reálné.

1 3
možnosti
JC

Nemáte pravdu. Řekla, že jsou všichni vítání. Že Německo přijme KAŽDÉHO imigranta. Bylo to těsně po tom, jak se v médiích začal objevovat ten utonulý chlapeček na pláži.

7 1
možnosti
PD

Rozumím tomu co píšete. Na druhou stranu vemte v potaz prognozy a čísla. V SRN klesne bez imigrace stav obyvatel z 80 na 70 mil. [po 2030] - klesne počet pracujících, nebude na důchody, výkon ekonomiky bude klesat - osobně jsem pro řízenou imigraci - firma přijme x lidí na určité pozice na určitou dobu bez rodin - prostě kontrakt. Prognozy růstu ekonomik jsou naopak příznivé pro multinárodní státy GB a USA, které jsou rovněž pod náporem imigrantů. Takže imigranty Evropa potřebuje, protože není dost dětí a my dva už to nezachráníme.

0 10
možnosti
VS

Nezlobte se, ale to jsou jen zbožná přání. Ti lidé ve své většině nikdy pracovat nebudou, nemají vzdělání, pracovní návyky, neznají jazyk...naopak, nesmírně zatíží sociální systémy evropských zemí. A také nechápu, proč se EU bojí údajného vymírání. Vždyť jak může, potlačuje normální rodinu a preferuje různé "alternativní" menšiny, které děti mít ani nemůžou a rodinám s dětmi ztěžuje život, jak může.

13 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...