Panenství na prodej jako přilepšení v tísni?

Prodat svoje panenství, aby se tím vyřešila tíživá finanční situace rodiny – neortodoxní řešení nebo sen o slibném začátku kariery prostitutky?

Že se lidé dostávají do složitých finančních situací takřka denně a řeší je půjčkami, krádežemi či podvody, už nikoho moc nepřekvapí. Když ale nabídne 19letá žena svoje panenství za 40.000 Euro a počítá spíš s částkou ještě o 100.000 Euro větší, jde spíš o dost drahou začínající prostitutku. Paradoxně ještě uvede, že hledá někoho, kdo ji za ty peníze dá lásku, romantiku a bude ji mít rád.

Pokud tímhle způsobem řeší rodinné finance, bylo by jednodušší si stoupnout na E55 a peníze si prostě vyšlapat tam nebo ve veřejném domě. Pravda – vzhledem k vizáži oné slovenské dívky by to trvalo asi hodně dlouho a o romantice a lásce by si mohla nechat leda zdát. Každopádně za takovou cenu asi těžko bude hledat zájemce a pokud ho najde, o lásku a romantiku jistě nepůjde. A o nějakém krásném zážitku si bude moci také nechat zdát.

Každopádně nyní bude středem pozornosti a posměchu okolí, což jí do budoucna ženicha nejen nepřivede, ale spolehlivě jí to dovede tak maximálně ke skutečnému provozování prostituce.

Kdo by doma chtěl mít ženu, za jejíž panenství zaplatí takové peníze? Na kolik by pak vyšel sexuální život s takovou ženou- to se nabízí hned jako další otázky.

Buď jak buď – do příběhu dívek prodávající své panenství, které jsou  z daleko horších životních podmínek - třeba z Asie nebo Afriky - má takováhle antimodelka s uvedenou vyvolávací cenou „za první šťouchutí“ pramalou šanci na úspěch.  Proč? Protože dnes se panenství  dá – pokud dívka chce – sehnat daleko levněji. Nehledě k tomu, že i dívka může být pohlednější a mladší.

P.S.  A láska? Za tyhle prachy…???

Autor: Aleš Baloun | úterý 12.4.2011 7:30 | karma článku: 11,52 | přečteno: 1332x