Otevřený dopis Evropské komisi, europoslancům a vysokému komisaři OSN.

Drazí výše jmenovaní. Již dlouhé roky kritizujete (nejen) Českou republiku za špatnou práci s etnickou menšinou. Ovšem co je to ve srovnání s tím, co Vám roste přímo Vašima pod rukami?

Tvrdíte, že neděláme všechno pro jejich začlenění do společnosti a že se vůči této skupině chováme rasisticky. Že necháváme tyto obyvatele v ghettech, kde žijí v sociálním vyloučení a nedáváme jim dostatečnou příležitost jak k práci, tak především ke vzdělání. Tak bych mohl pokračovat dál a dál. To ale není předmětem mého dopisu.

Před pár dny, po pařížském masakru, se svět dozvídá, že přímo v Bruselu, skoro pod okny Europarlamentu a Evropské komise existuje takové ghetto, obývané dlouhé roky především emigranty - čili uprchlíky -  z islámských zemí, kam se bojí policie za denního světla a kde vyrůstají a žijí takoví teroristé, o kterých nyní slyšel celý svět. A světe div se, s tímto ghettem a jeho problémy si nikdo z OSN nebo EU hlavu neláme. O sociálních programech, začleňování obyvatelů ghetta do společnosti problému drog a kriminality přímo v Bruselu jsem dosud neslyšel. Jméno „Molenbeek“, tedy jméno oné „výstavní“ čtvrti terorismu jsem si zadal do Wikipedie a divil jsem se ještě více. Věděli jste, že nejznámější teroristé bydleli právě v této čtvrti?  Ve čtvrti, kterou s našimi ghetty s Rómským obyvatelstvem nelze ani v nejmenším srovnávat. Naši obyvatelé ghett, jakým je například Chánov a další, jen pobírají dávky a páchají nějakou kriminalitu, jak krádeže a podobně. Občas se pobijí s „bílými“, občas teče krev a občas dojde na usmrcení. Ovšem o terorismu to není ani náznakem.

A tak se Vás, vážení, ptám. Co jste udělali pro Molenbeek, že si dovolíte kritizovat nás za naši domácí problematiku? Jaké sociální programy a jaká opatření jste provedli a jaká máte připravena? Vaše selhání v Molenbeeku se ukazuje jako fatální s celosvětovým dopadem. Nebo je to ona demokracie a svoboda, kterou teroristé svými činy oslavují?

Styďte se! Na Vaše hlavy padají skutky teroristů z Molenbeeku a Vy se tváříte jako nic. A když už – tak označíte ČR za tranzitní zemi teroristů! Jen Jste opomenuli dodat, že cestovali mezi svými domovy. Mezi Bruselem a jejich výcvikovými tábory a baštami.

Třešničkou na tomto hořkém a krvavém dortu je i fakt, že například odpálivší se sestřenice vůdce teroristů byla závislá na drogách, alkoholu a ani prý Korán nečetla, natož aby se jej držela. Nebyli dost možná nakonec takoví všichni? Jisté je jen jedno. To, že k těmto aktům terorismu dochází, významnou měrou podporujete právě Vy!

P.S. A co Krym a mnoho dalších? Zase jen slova a žádné skutky? Už se nedivím! Vždyť Vám jde jen a jen o peníze! O Vaše peníze a bezpečí!

https://en.wikipedia.org/wiki/Sint-Jans-Molenbeek

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/67051/vysoky-komisar-osn-pro-lidska-prava-obvinil-cr-kvuli-bezencum.html?utm_source=reflex.cz&utm_medium=copy

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Aleš Baloun | neděle 22.11.2015 18:00 | karma článku: 38,79 | přečteno: 1261x