Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

_-1-_

10. 9. 2012 17:25
Ono je to trochu jinak .........

......... majitelé značkových firem se snaží černé výrobě bránit, a tak prakticky všechny doplňky pocházejí z Evropy, nebo se z Evropy expedují do výrobních závodů. .... Konkrétně se jedná o papírové visačky, textilní, plastové a kožené etikety, nitě, zipy, nýty, cvoky, atd. Tyto doplnky jdou do Číny v přesných počtech (+ ca 2 % na kazové zboží) a tak si majitelé počet značkových kusů dokáží na ca 98 % ohlídat.

.

Ne vždy si novináři dokáží sehnat relevantní informace a tak vypouštějí do světa bulvární bublinky. .... Ne vždy je vhodné novinové článečky papouškovat.

0 0
možnosti
IP

Mustrum Ridcully

10. 9. 2012 15:57
Fascinuje mě

Mě především fascinuje ta posedlost tím, co je na jakém tričku či jiném kusu látky napsáno, především když se jedná o věci pro běžné nošení a ne pro sport. U funkčního oblečení pochopím, že si někdo oblíbí nějakou značku, která mu sedí, ale bavlněné tričko je prostě vždy bavlněné tričko (jediné co je zajímavé je gramáž látky).

0 0
možnosti
BD

Béda47

10. 9. 2012 16:10
Re: Fascinuje mě

Veškeré vědění lidstva je majetek lidstva. A přisvojovat si území, zřízení či tzv duševní vlastnictví je v principu pitomost.

Vždy to tak v historii bylo a současné patentové a licenční záležitosti vše jen komplikují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...