Odpověď panu Fialovi z ODS – Máte pravdu. Nula bude nulou. Vždy.

Opět tu máme ODS-kové Babovřesky ala „kráva dává mléko, zmije dává jed“. A já se ptám: "Co dáváte vy, pane Fialo"?

Ale zpět k nulám. Samozřejmě jsou i nuly za desetinou čárkou. A tam jste se právě nyní pasoval napadením premiéra, že „už to nedává a má požádat o důvěru“. Jakkoliv je osoba pana premiéra kontroverzní a neoblíbená – on nechodí domů se v klidu najíst, odpočinout a pohodlněn se vyspat, aby ráno vstal a vymýšlel, jakou jedovatou slinu plivne. A rozhodně si zaslouží díl úcty za to, že ještě nepadl a neskolila ho únava, vir nebo infarkt.

Vaše výpady, že vláda „to nedává“ jsou útrpně úsměvné. Vláda ODS to "nedávala" s výjimkou V. Klause nikdy. Ten dal vzniknout rozkradení země novodobými zlatokopy. Změny Vašich názorů na situaci jsou opravdu nezapomenutelné. Od březnových ala „nic se neděje, tak proč roušky a omezení“, po dnešní „vláda proti viru nic nedělá a ekonomika se hroutí“.

Kritizovat ale umíte. A vrazit kudlu do zad také. Není to ani pár dní, kdy jste chtěl politické příměří a dnes chcete hlasovat o důvěře vládě. To, že jste se ve volbách jako strana vyškrábali po zádech jiných stran a už přemýšlíte o tom, jak je odkopnete, abyste si splnil sen o vládě ODS je velmi ubohé, ale přesto Vám a ODS vlastní.

Kdybyste nedej bože opravdu nyní měl být vítězem voleb a budoucím premiérem, budete se půl roku vymlouvat, že to není po panu Babišovi možné dát dohromady  a po dalším půlroce - v tom lepším případě - byste neustál hlasování o důvěře vy. Ale mohl byste se chlubit, že jste byl premiérem.

Je velmi smutné, že takových lídrů a pouze mocichtivých je v naší zemi víc, než těch, co alespoň něco dělají i pro jiné.

Za sebe doufám, že Vy a ODS se k veslu nedostanete, protože s touhle situací si neumíte poradit ani v době, kdy u moci nejste.

P.S. Protože i když se násobí milionem, nula zůstává nulou. Před i za desetinou čárkou.       

Autor: Aleš Baloun | středa 14.10.2020 12:01 | karma článku: 44,04 | přečteno: 2154x