Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TR

T66o58m89á68š 77R32ó11t93h

30. 1. 2015 11:26

Já to mám přesně obráceně, pokud si mám vybrat jestli dítě které neznám bude mít lepší život anebo dítě které neznám přežije, volím druhou možnost.

Jinak tam máte dost spekulací, pokud máte nějaké důkazy o tom že UNICEF špatně hospodaří s penězi prosím sem s nimi.

0 0
možnosti
JP

Posílám nějaké odkazy o smutných aktivitách UNICEF:

potraty, nemravná výchova i podpora homosexu...

http://www.prolife.cz/?a=72&b=2&id=663; http://www.prolife.cz/?a=72&b=2&id=593;

http://www.prolife.cz/?a=72&b=2&id=1565; http://www.prolife.cz/?a=72&b=2&id=1584;

http://www.prolife.cz/?a=63&id=52

Bohužel naše civilizace ztratila schopnost dál žít. Svou pavíru šíří pomocí OSN, EU a

nepravých charit. Kéž se Slovákům podaří prosadit v referendu 7.února první obhajobu skutečné

civilizace s rodinou a jejími dětmi, které mají být chráněny před špinavou ideologií nového otrokářství.

0 0
možnosti
TB

Takže pokud tomu rozumím, pak jsou veškeré mezinárodní-humanitární organizace vlastně úplně k ničemu, protože každý stát se má starat primárně sám o sebe, o své lidi. 

V celosvětovém měřítku máme státy, bohatší a chudší, a některé z těch chudších pomoc potřebují. Autor ale říká kdepak - jsem sice bohatší, ale postarám se o svoje lidi.

Ovšem to je úplně, úplně to stejné, jako kdyby řekl ano, v Česku jsou děti chudší a bohatší, ale každá rodina ať se postará nejprve o to své a to i ta bohatá. To je velmi krátkozraké a takové malé, čecháčkovské uvažování, nevidící si na špičku nosu a uvažují stále jen v tendencích svého dvorečku.

0 0
možnosti
HB

Co je divného a špatného na tom, postarat se nejprve o své dítě, a pak až o ostatní??8-o Vy to snad neděláte??

3 0
možnosti
MG

Nedávno běžela reklama Unicefu, kde vystupoval malý chlapec Henry Dickson - bylo to ve stylu - když nepošlete hned peníze, mohou to být jeho poslední narozeniny....

Tak jsem napsala dopis radě pro rozhlasové a televizní vysílání, že mi to přijde vyděračské a nemorální - ne není, prý je vše ok......a vysvětlujte pak dětem, proč nepošlete Henrymu penízky aby neumřel.....:-/

2 0
možnosti
HB

Na druhou stranu ten vyděračský spot není prost humoru - jestlipak jste si všimli té macaté černošky, nejspíše maminky podvyživeného Henryho Dicksona (sedí jí při vyšetření na klíně)??? Tak si říkám: možná by stačilo, kdyby paní Dicksonová tolik nežrala, a třeba by jí synáček neumíral hlady. A třeba by ho pak mí útlocitnější spoluobčané nemuseli živit. Už jenom kvůli téhle reklamě ode mě v životě neuvidí ani halíř (což by neviděli stejně, to je fakt).

2 0
možnosti
MP

Mnoho zdejších diskutérů si zjevně myslí, že problémy v rozvojových zemích nezpůsobují války, zkorumpované vlády, nadnárodní společnosti, nemoci, povstalci, ilegální obchod, ale množství tamních obyvatel - čili kdyby nebylo těch prašivých dětí, bylo by jen tolik obyvatel, kolik jich je potřeba v dolech a na obsluhu těžařských strojů pro neokolonisty a problém by nebyl. UNICEF je tedy v tomto smyslu kontraproduktivní a ve svém důsledku zhoršuje situaci. Těmto jednobuňkám bych chtěl objasnit, že likvidací obyvatelstva se to nezlepší, že problémy uprchlických táborů jsou jinde než v tom, že je v nich hodně lidí a že situace lidí postižených přírodními katastrofami se nezlepší tím, že se nechají vymřít jejich děti.

Pokud vím, UNICEF nemá za úkol řešit konflikty, ale pomáhat dětem, které se v těch situacích nacházejí.

1 1
možnosti
HB

Ať těm dětem pomáhá, ale ne tak, aby se rodily další další, které se budou nacházet opět ve stejné situaci. Tj. systémově, což rozdávání jídla atd. rozhodně není!

1 0
možnosti
BT

Je to důsledek přebytkové politiky, kdy na území díky této přebytkové politice, dnes žije daleko více obyvatel, než je schopna daná oblast uživit a tak je to jako na klovrátku, divejte se na Naše děti, jak živoří hladem a dovezte, dejte další potraviny, léky a td. Ale aby snížili současnou populační křivku, tak to je ani nenapadá a proto to vypadá, jak vypadá, když se do černé díry přikládá !! !!

2 0
možnosti
MN

Jojo stejne jako "fair trade", ma dve pole na jednom pracuje sam a dostava dotace za fair trade (oficialne), a na druhym poli pracuji jeho deti (neoficialne). Eko****, slunickari jsou spokojeni

0 0
možnosti
Foto

Emocionální porno bez výsledku... každé zachráněné dítě znamená dalších x dětí k zachraňování... Je třeba změnit myšlení a přístup lidí. Ono čekat až mi někdo z lítosti něco dá nic neřeší... a přitom, světe div se, ti samí lidé se o sebe dřív uměli postarat sami...

0 0
možnosti
AJŘ

Tady by možná fungovalo, dám ti kousek žvance, když použiješ antikoncepci.

1 1
možnosti
TN

Ono se to dá obecně vztáhnout na většinu různých neziskových organizací a aktivistů bohužel a je jedno jestli je to někde pro Afriku nebo u nás.

1 0
možnosti
MK

zachraňovat malé Černoušky je vyhazování peněz, pomoc by se měla soustředit na kastrační program. Jedině tam bych viděla účinnou pomoc.

5 1
možnosti
TB

Schopnost zaměnit mezi sebou pojmy "kastrační program" a "kontrola porodnosti" vyžaduje nutnou dávku uvažování ve stylu Dr. Mengeleho. Chovám malou naději, že jste spíše jen nedovzdělaná.

0 1
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...