Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

K60a14r91e40l 95F88a21j49t

7. 9. 2015 12:23

Nesouhlasím jen s jednou věcí ... a to je absence pravidel. Ty pravidla existují, jen se nedodržují za tiché podpory právě Německa. Resp. (především) Německo si s nimi hraje poněkud falešný poker, protože si jejich dodržování vykládá podle toho jak se mu to v dannou chvíli hodí a jak potřebuje, aby svým soudruhům v EU dala přes prsty a udělala z nich před vlastními občany univerzálního viníka současné (a ještě horší budoucí) situace ...

4 0
možnosti
JH

Ano, popisujete to docela přesně, pravidla se nedodržují. Když se Maďaři snažili zastavit  tuto vlnu, tak byli kritizováni za to, že se o "uprchlíky" málo starají. Když je pouštěli dál, tak to zase bylo špatně. Je jasné, že tohle je vysoká hra o které nic nevíme, ale na kterou velmi tvrdě doplatíme.

1 0
možnosti
KS

Od nás taky spousta lidí utekla do USA nebo do Kanady, takže se taky nezastavili v první bezpečné zemi.

0 5
možnosti
TK

1. Většina emigrantů od nás utíkala za lepším životem, ne před smrtí. Proto utíkali do zemí, kde měli šanci se uplatnit.

2. V USA a Kanadě, tedy "Novém světě" jsou přece především imigranti, to nemůžete srovnávat s národními státy starého světa a už vůbec ne se zastrčenou Českou republikou, kde dodnes potkat černocha či muslima v menším městě většinou znamená pro místní svátek. Tito lidé po generace moc dobře vědí, že když se v okolí začne potulovat někdo snědší, tak si musí hlídat slepice a králíky.:-P

6 0
možnosti
Foto

Podívejte se na tyto německé stránky. I když neumíte německy, snadno lze z toho poznat, kolik Německo platí přistěhovalcům.

http://www.sozialhilfe24.de/hartz-4-alg-2/regelsatz.html

Tak proč ještě chodíte do práce a nejedete do Německa?

5 0
možnosti
MD

však on se v Německu objeví někdo s tvrdou rukou ( Merkelová na tom úspěšně  pracuje) a že už tam jednou jeden byl,oni někteří Němci na něj nezapomněli,

11 0
možnosti
Foto

Teď ve zprávách na Nově byl invalidní pán, který má invalidní důchod kolem 6 tisíc Kč. Němci dávají imigrantům cca 330Eur.

Tak kde jsme.

14 0
možnosti
TK

Znám víc lidí s důchodem kolem 6 tisíc. Normální lidi, žádní vyhýbači se práci. Zpravidla stejné schéma, po padesátce už nesehnali legální zaměstnání, tak pracovali u někoho, kdo za ně neplatil pojištění, pak předčasný důchod a je zaděláno.:-/

4 0
možnosti
Foto

Autor by si měl blog přečíst a zkultivovat.

1 0
možnosti
HZ

Já pořád ještě nevím, jestli jsou ti Němci tak šíleně hodní nebo tak šílení. 

Asi oboje.

5 0
možnosti
JH

J26a96n 25H98a24v13r56d81a

6. 9. 2015 21:06

To neni o beznych Nemcich ale o politickem  vedeni. Vcera jsem zaslechl na Radiozurnalu, ze se Nemci nemusi bat zvaseni dani kvuli reseni krize s imigranty. Bodejt jo, akorat se zvetsi rozpoctovy deficit.

4 0
možnosti
Foto

Pokud budou Němci (Švédi, Dánové)  cpát imigrantům měsíčně  stovky Eur, tak budou proudit dál. Vždyť dostávají víc peněz, než mají moje rodiče důchod. A za nic.

32 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...