Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Tajemný muž

8. 12. 2011 8:29
Souhlas a KARMA

R^Naprostý souhlas. S takovým nadhledem jste popsal realitu, až se to místním feministkám nebude líbit.

Ale je to pravda. Jako chlap můžu potvrdit, že listování časopisem s lechtivými (nebo přímo pornografickými) obrázky beru čistě jako chvilkové rozptýlení. Ale když vidím, jak sestra s matkou listují různýma časopisama o životě (a o drbech) a snaží se aplikovat tamní rady do života a nutí jejich partnery (otce a švagra), aby se chovali přesně podle návodu, je mi z toho až špatně. Ještě že moje přítelkyně tohle absolutně nečte a považuje to za slátaniny.;-)

Chlapské časopisy jsou většinou neškodné (pokud na nich není jednotlivec závislý, ale to je jeden z milionu). Ženské jsou daleko škodlivější.Rv

0 0
možnosti
E

elbauer

8. 12. 2011 8:18
ať žije provokace

Víte, že jste chlapík, který mne fakt baví? Trocha pošťuchování a nadsázky určitě neuškodí. Hlavně se nebrat moc vážně. Aby nedošlo k omylu, navzdory podpisu El Bauer jsem žena Helena.

0 0
možnosti

oldiess

8. 12. 2011 7:42
Ještěže Vy na frustrace nemáte čas

;-DKdyž se zabýváte přímo sociologikcým výzkumem. Má ovšem trochu trhliny, např. "Poslední dobou se objevují články, zaměřené na kritiku tiskovin pro muže" - není zase až tak pravdivé trvzení, pár článku se sice objevilo ovšem pouze jako reakce na materiál týkající se časáků o ženách. Ovšem bylo by zajímavé kdybyste nám prozradil, jak jste vykoumal, že všechny ženy se řídí tím co psávali v Sally a dalších ženských novinách?

0 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...