Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

M64i21l10a49n 75R75a66d52e67k

21. 9. 2015 21:12

oni si nemysli ze budou zakladat stat ve state, ONI TO VI NA BETON. To se spise budete divit vy

4 0
možnosti

Založí stranu, díky demokracii se dostanou do parlamentu a změní zákony. Nebude to hned, ale dojde k tomu. A nevytvoří stát ve státě, ale změní stát ke svému obrazu.

6 0
možnosti
LS

Nezaloží stranu, nezískají potřebný počet hlasů a nezmění tu nic. Kolik by jich tu podle vás muselo být (s volebním právem), aby něco takového mohlo být možné?

0 5
možnosti
JR

J75a78r37a 30R29a84n21k

21. 9. 2015 20:18

Snazim se pravdive napsat, jake otazky zadatelum o asyl s mensi obmnenou kladeny v zapadnich zemich:

http://www.humanrightsfirst.org/asylum/frequently-asked-questions-asylum-seekers

0 0
možnosti
MT

Sice souhlas, ale to by se meli zeptat NEJDRIVE nasi samozvane (ne)vyvolene elity v Bruselu. Ti kdyby chteli tak imigrace je zastavena (uz davno) pres noc. Jenze oni nechteji! Tito inzenyri sní o stvoření nového člověka, který bude formován podle jejich predstav a nebude mit zadnou prislusnost (krome 'evropske") a barvu ani bilou ani cernou. Ne sice hned, ale treba za 100 let...

4 0
možnosti
PK

P18e19t28r 44K72ř71í54ž

21. 9. 2015 19:36

Pokládáte ty správné otázky ! R^

4 0
možnosti
LS

Tak autore, já vám s klidným svědomím mohu říct, co si asi tak představují ... že někam přijdou, najdou si bydlení a práci. Možná se smějete, ale to by dávalo smysl jen v případě, že byste s nimi žil v jejich domovině a věděl byste, že jsou zvyklí poté, co se vylíhnou z vajíčka jít na úřad a požadovat palác a pečené holuby. Že nic takového nedělají? Tak proč by proboha měli čekat, že tady něco takového bude? Protože jim to někdo nakukal? No ... proto, že jsou to lidi myslící, tak z rodiny sem (podle kusých informací co mám) míří jeden zástupce, aby zjistil, jestli se tu dá být ... a pak by za ním přišel zbytek rodiny.

Já jsem přesvědčen o tom, že i oni jsou doma zvyklí ráno vstát a jít za prací ... Jaký binec nebo pořádek mají ve svém domovském státě nevím ... já tam nebyl, ale vím, že v porovnání s Německem tu máme také pěkný svinčík, ale neznamená to automaticky, že bych měl mít problém s udržováním pořádku, pokud bych v Německu bydlel.

1 5
možnosti
MK

Jenže na to se nezeptají, vše musí být sluníčkové

Viděl prý vyhozené české tatranky i konzervy, stany, které byly použity jen jednu noc. Prý je nechtějí tahat sebou. Karimatkami, i těmi drahými nafukovanícími, které stojí přes tisíc korun, uprchlíci topí. Lidé prý volají a ptají se, jakým způsobem pomoci. „Jediné, co mě napadá, je, aby sem přijeli a bohužel to po těch uprchlících uklidili," dodal fotograf.

Ale překvapilo mě, že někteří lidé, kteří uprchlíkům pomáhají, použili při komunikaci se mnou stejně primitivní slovník. Někteří mi dokonce vyhrožovali, že pokud nestáhnu video, které jsem natočil na maďarsko-srbské hranici, tak že budu litovat.

Ani náhodou! To, že lidé, kteří pomáhají světu, to vidět nechtějí, protože se to nehodí do jejich viděni světa, je jejich přístup. Já se snažím být vždy co nejobjektivnější. Nebo mi snad chcete tvrdit, že jsem si ty desítky záběru vymyslel a naaranžoval? To je má odpověď na smršť reakci, které jsem dostal. Možná by ti, kteří mi napsali, měli nejdříve něco vidět a zažít a pak mě teprve napadat," dodal Šibík.

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/132007-pali-karimatky-plytvaji-jidlem-znamy-fotograf-natocil-video-o-uprchlicich-ted-mu-vyhrozuji/

14 0
možnosti
JM

To video v odkazovaném článku přesně ukazuje, jak si dobyvatelé váží našich hodnot. Jediná pozitivní věc je, že se našel Novinář, mezi všemi těmi pisálky.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...