Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Takže auta a vrtačky jsou věci jen pro muže a nejsou na ně reklamy ? To jsem asi teda chlap, protože vlastním a používám oboje. A reklamy na auta a nářadí jsou minimálně stejně časté, ne-li častější, než na ženské hygienické prostředky.

Navíc ty reklamy na vložky s křidélky a menstruační tampóny cpou do médií jejich výrobci, nikoliv ženy, ty jsou jen tzv. cílovou skupinou. Jako žena žádnou takovou reklamu nepotřebuji a nechci.

0 0
možnosti
Foto

J86a79n24a 88M11a57j87o74v16á

30. 8. 2014 22:28

Tak to poslední, co ve vlaku řeším je, jestli do kupé mohou muži. Narozdíl od čistoty, slušnosti personálu a jízdy na čas je mi to srdečně jedno (otravnost totiž není nijak vázaná na pohlaví).

1 0
možnosti
MZ

Boha jeho, to jsou blbosti... Jak si to ty ženy vlastně představují, že se jim lépe cestuje v ženské společnosti? Celé jedno kupé je těmto "faministkám" přiděleno. No hrůza, strašně mě to pohoršuje :D

2 0
možnosti
MN

Kdybych si zítra otevřel kavárnu a ze svého zastydlého gentlemanství tam dal ceduli "dámy mají přednost", sletí se dav uřvaných chlapů a všichni budou blábolit něco o feministkách a o tom, že ty zpropadené bestie si zase vybojovaly výhodu pro sebe.

A nějaký chlap ve vedení ČD řekne "Uděláme kupé pro buchty, aby tam mohly kojit ty své haranty a nebály se, že je vojede úchyl" a všude čtu nářky, jak zase bestie ženské chtějí výhody a jak utlačují chudáčky muže. Člověče dejte si studenou sprchu. 

Kdybyste skutečně potkal nějakou feministku - jakože v ČR je jich pět a půl - tak vám za ženské kupé (a reklamy na vložky - to měl být vtip???) dá pěstí. A než začnete filosofovat o tom, co ženy chtějí a za co bojují, zkuste se nejdřív nějaké zeptat... přijde mi, že bojujete proti neexistujícímu nepříteli.

5 1
možnosti
DM

... ale pánové ... vždyť vy máte taky to svoje "Bohušu - bez bab!" :-)

1 0
možnosti
LG

V těch kupé jde v první řadě o bezpečí ženy, která cestuje vlakem bez doprovodu. Snad nemusím vysvětlovat, proč se ženy cestující třeba v noci necítí samy bezpečně v poloprázdném vlaku.

A není mi jasné, proč jedno dvě kupé v celém vlaku vzbuzují pořád tolik diskusí, zejména když, pokud je vlak nacpaný, do tohoto kupé mohou přistoupit i muži.

2 1
možnosti
VG

V45í18t 23G27a76b44r77i82e68l

30. 8. 2014 18:28

Já se taky necítím bezpečně při cestování s partou ženských. Mám pocit, že mi z těch keců a smradu z voňavek exploduje hlava. A jaký je rozdíl, když je ženská sama v ženském kupé nebo sama v normálním? Ale je pravda, že mužské kupé taky existuje. Říká se mu tichý oddíl. Žádná ženská nevydrží mlčet dýl než půl hodiny.

Nesmí. I kdyby byl celý vlak narvaný a to kupé prázdné, tak tam nesmí.

2 0
možnosti
AT

Feministky, nejradši by čuraly vestoje jako muži...

4 0
možnosti
MK

Správně...i muži,mají své dny....:-)

2 0
možnosti
MP

Jde o diskriminaci mužů. To pochopí jen bojovnice za ženská práva. Bylo by na čase znovu zvonit klíči.

3 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...