Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proč je nutné ten odkaz na konci článku kopírovat, aby se dalo zjistit, z čeho vycházíte? Vždyť není tak těžké jej upravit, aby fungoval automaticky (uchopit myší, kliknout na ikonku tvaru řetězu, a pak vložit příslušný link do tabulky; totéž lze udělat pravým tlačítkem myši: vybrat možnost a vložit link, ovšem v tabulkách to nefunguje, tam musíte přes ikonku)

0 0
možnosti
JS

J51a57k53u64b 90S75u85c77h10y

10. 11. 2012 9:52

Jak jste dosel k takovemu vypoctu? Matematika vam asi moc nejde. Pisete zavadejici udaje. Pro prehlednost kliknete na jinou tabulku: http://www.mkcr.cz/assets/cirkve-a-nabozenske-spolecnosti/financovani-cirkvi/INTERNET-tabulka-pocet-duchovnich-2011.xls

Treti zalozka. Pak prumer je  okolo 270 tis vcetne sp a zp, tedy 34%.  Hruby mesicni duchovniho cini 19 tis mesicne hrubeho.  To teda rikam milionarsky plat.

2 0
možnosti
Foto

Autore, pokud jste provedl pouhé vydělení příspěvku na církve počtem duchovních, pak jste udělal chybu. Mohu Vás ujistit, že výpočty ukazují, že průměrný plat duchovního se pohybuje v rozmezí mezi 13 až 18 tisíci hrubého. Vaše cifry neodpovídají skutečnosti a jsou jen a pouze snahou vyvolat v lidech závist.

2 4
možnosti

Ano, může,

žádný zákon nebrání v této chvíli tomu, aby pan farář prodal v restituci získané nemovitosti pro farnost své drahé vyvolené farské kuchařce. A nebo možná z estetických důvodů varhaníkovi. A to předpokládám,že pan farář je pouze milovníkem dobrého jídla či hudby (Mám to z Jiráska), a ničeho více jiného.

5 3
možnosti
Foto

Nemůže, brání tomu kanonické právo ..... a jak mi přisvědčil člověk obeznalý s problematikou implementace kanonického práva na český právní řád, je toto právo respektované i českými zákony a není tedy možné, aby farář nakládal s majetkem jinak, než má povoleno.

Opět registruji od Vás jen a pouze zlovolnou pomluvu.

3 4
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...