Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RL

A navíc dneska v novinách psali, že Zemam chce zbourat Jiřetín!!! MY ale moc dobře víme, že to není kvůli hnědému uhlí, to je jen záminka! Lom se po vytěžení zaplaví vodou a bude v něm operovat Ruská hnědojezerní  ponorková flotila!!!

1 0
možnosti
Foto

Autora bych rád upozornil, že by si měl zjistit, jak přísahal v prosinci 1989 Václav Havel.

A za druhé, v přísaze  se píše jen o Ústavě, ani slovo o "duchu Ústavy", "zvyklostech" a jiných slovních ekvilibristikách.

4 0
možnosti
VH

Jistě. Jenže každé psané slovo bylo psáno s nějakým úmyslem. Ne vše lze vypsat ve stručné ústavě či méně stručných zákonech. Přesto však obecně víme, co bylo textem sledováno. A právě smysl jednotlivých vět (Ústavy, zákona, dopisu) je onen duch. Nechápajícími hlupáky tolik vysmívaný. A chápajícími darebáky, kterým se smysl zákona nehodí hanobený.

2 1
možnosti
JR

Pozor, Pozor! Važte slova! Strana přátel organizovaného zločinu má své lidi všude. Tak aby jste nemusel příště psát jen do Horno-dolního zpravodaje:-)

Berte jako nadsázku;-)

0 0
možnosti
LR

Co??? On vyhrál volby???8-o Tak to teda né, Máňo, s tím se něco musí udělat, todlencto se takhle nesmí nechat! Šak už neco vymyslíme, přeci nejsme žádní todlencto, přeci jsme tam nebyli za blbce, Máňo, jak jsme volili toho našeho, viď? Jdu na dvě za chlapama, dáme hlavy dohromady a to by bylo, abysme to nechali jenom tak, něco se udělat musí ...

1 1
možnosti
JK

Snažíte se, Lucie. Jenže nikdo nezpochybňuje, že by nevyhrál volby. Velmi zhruba: třetina MZ, třetina KS a třetina ani jednoho. To, že někdo získal placenou funkci neznamená, že nebude dodržovat (idiotská) pravidla této funkce.

Zeman i jeho skalní příznivci by si měli uvědomit, že prezidentský úřad a potažmo tato republika není momentální hračkou vítěze voleb. Patří bez vyjímky všem 10 milionům, bez přívlastků a bez ohledu na volební právo.

Takže: Máňo, volili jsme ho a on se teď chová jak utržený z řetězu. A ta ostuda, Máňo, to ani chlapi v hospodě nemůžou skousnout.

8 0
možnosti
Foto

Tak to já si myslím, že s přílepkou "hlupáci" chodili nějaký čas právě ti, kdo tu žalobu na velezradu Klause podali a nikoli Klaus.

A Vaše mistrovství fabulace ej nezměrné, leč, jak říkával Klaus, jsou to je falešná slovíčka. Rusnok vládne doteď z jediného důvodu. Bohuslav Sobotka neměl pro vládní odpovědnost žádnou odvahu.

A budoucí vládu? Proč by ji prezident proboha neměl jmenovat? To už opravdu není nic jiného než chorobná nenávist.

Ale Vy jen potvrzujete pravidlo, že ten, kdo chce tvrdit nesmysly vždy si zdůvodnění najde.

2 9
možnosti
JK

Autor má názor svůj a vy zase svůj. Já se ztotožňuji s názorem autora. Navíc je pro mě zcela zřejmé, že zdůvodnit si nesmysly je vaše parketa.

3 1
možnosti