Mám nejspíš taky chytré spermie. Ale co s nimi?

Chytrý muž má prý kvalitnější sperma. Když ovšem žije z kvalitních potravin, v kvalitním prostředí…

Tak si říkám, že chytrý trochu snad jsem, život žiji kvalitně, jím snad i kvalitní potraviny,… takže mám tím pádem i kvalitní sperma. Ovšem už nejsem nejmladší. 40 mi bylo už před pár lety, mám dvě děti a další už si pořizovat nehodlám. Co na tom, že moje spermie umí dva cizí jazyky, mají organizační schopnosti, velmi dobře ovládají počítač a programy v něm, umí obstojně lyžovat a řídit auto… Podle všeho jich mám i dostatek a občas snad i nadbytek. Moje spermie jsou - tedy jako já - společenské, ovládají téměř všechny druhy běžných tanců, i domácí a kutilské práce, zvládnou i vařit, vyžehlit…

Na dráhu inseminátora se nejspíš už nevydám. Ostatně kdo by všechny tím vzniklé potomky živil. Spoléhat se na stát, jako to dělají jiní, dobře živení rozsévači, kteří kvalitu dohání kvantitou – to se mi nechce. Moje děti by měly mít jiný život.

Takže co s nimi? Jak s nimi naložit? Nechtějte vědět, jak s nimi už léta nakládá moje žena. Ještě, že se to nedá klasifikovat jako vražda… Kriminálka Miami by s tím měla co dělat.

Zkrátka chytré spermie jsou sice zajímavá myšlenka, ale takové studie moc praktického významu nejspíš nemají. Leda že by ode mne nebo od Vás někdo chtěl ty naše vzdělané a chytré „plavce“ kupovat. A dávat je zadarmo? To už vlastně dělám…:-)

P.S. Možná by se výzkumníci měli ve svých objevech zaměřit na to, jestli na kvalitu spermií u chytrého muže má nějaký vliv i chytrá žena. Osobně si myslím, že zcela nepochybně! Ovšem prokazatelné to není…:-)

http://ona.idnes.cz/chytri-muzi-maji-lepsi-sperma-d27-/nasi-muzi.aspx?c=A110525_165232_nasi-muzi_job

Autor: Aleš Baloun | sobota 28.5.2011 10:00 | karma článku: 12,80 | přečteno: 1496x