Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

16. 4. 2012 8:10
Autore..........

:-).....vcelku souhlas, až na Babiše! Zatím nic ze společného neukradl, zaměstnává 3O.OOO lidí, podniky prosperují a zemědělci mají jakousi práci, i když jsou pole žlutá! Ale když to nebude dělat Babiš, doveze se to za jiné peníze odjinud a naši zemědělci mohou jít Drábkovi zametat ulice! Pokud jste se na něj díval v OMV nebo v HP, ten si nebere servítky. A spolupráci s STB, to je tak obehraná písníčka, že je to otravné. Kdo pracoval v zahraničním obchodě, neexistovalo, že by tam nebyl veden a pravidelně zpovídán. Spíš by pro mně bylo podezřelé, kdyby v jejich hledáčku nebyl. Podařilo se to jenom našemu presidentovi, který za totality studoval v celém světě a kupodivu se STB vyhnul. Zajímavý případ, až k neuvěření! !!

0 0
možnosti
C

czernej007

16. 4. 2012 7:41
viděl bych to stejně

a ještě doplním,že pár prostoduchých lidí zase skočilo Bártovi na lep a ten si nadále hraje svoji hru s cinknutými kartamiRv

0 0
možnosti
KB

naruzichapodnebesy

16. 4. 2012 7:33
Hm.... a opravdu si myslíte, že zrovinka pan Babiš

je člověk, který by měl spasit svět a naši republiku před korupcí, osobami s historií v KSČ, pobírači miliard v dotacích, STB minulostí atd.?

0 0
možnosti
ZK

SID09

16. 4. 2012 7:38
Re: Hm.... a opravdu si myslíte, že zrovinka pan Babiš

Mám obavy, že v našem absurdistánu může dělat myslivce jen bývalý pytlák, který dobře ví, jak to nahoře chodí - a Babiš takovým pytlákem by mohl být. !!;-)

0 0
možnosti
VC

Velkej chytrak

16. 4. 2012 7:15
nespornou výhodou psaní takovýchto blogů je to,

že se tam může nacamrat vše,co zrovna blogera v daný okamžik napadne - když nějaké prognozy nevyjdou,dávno se na ně zapomene.Kupříkladu za zmínku o Babišovo by se nemusela stydět ani věštírna Delfská ...:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1810x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...