Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bacha balounovi budou vetrat:-):-)vas bych si vychutnal:-)

0 2
možnosti
Foto

Nedávno si tady někdo stěžoval, že u nich v paneláku celý den a noc štěkají psi. Já tam v diskuzi napsal, že pokud by tam neštěkali psi, tak by se určitě rozčiloval nad balkonovými kuřáky. A je to tady! Navrhuji ještě jedno téma - panelákový soused, milovník hudby se super hi-fi reprosoustavou.

4 0
možnosti
Foto

Nemusí jít jen o panelákové kouření. Vlastníme dvojdomek a můj švagr na verandičce báňá a báňá a vítr prevít ten kouř vždy stočí do okna naší ložnice, která je v prvním poschodí.

 Teď se zabručením otevřené okno zabouchnu, ale v parném létě, když je na teploměru 35 stupňů a já večer větrám a místo čerstvého vzduchu se valí smradlavý kouř, mám tak vražedné myšlenky, že kdyby je můj švagr jen tušil, nikdy už mě tímto dráždit nebude.

Debaty na toto téma mě už unavují, mezilidské vztahy v rodině nechci vyhrotit na bod mrazu, tak v sobě dusím vztek, ale občas chytnou saze a je veselo.

Všichni jsme, co se našich prohřešků týká bezohlední, ale kouření je pro mě alergika ze všeho nejhorší.!!

0 2
možnosti

A vite ze vase alergie krome vas nikoho nezajima:-)

0 4
možnosti
Foto

"Vyléčený" kuřák je, jak jsem si všiml, mentalitou něco jako fašista. Nepochopím ani to, proč nám lezete do našich, řádně označených kuřáckých prostor, kam vás nikdo nenutí, a ještě držkujete. Ale zakazovat člověku, aby si zapálil u sebe doma, to je zase lvl up v buzeraci. Vajgly z okna háže leda vůl, slušnej člověk má popelník.

13 1
možnosti

Ať si doma každý kuřák kouří dle libosti, ale ať má na paměti, že žije ve společném domě i s ostatními lidmi a nezamořuje byty i jim. Pak to bude v pořádku a každému to bude jedno, že má doma smrad. Pokud by si váš soused doma zřídil hnojiště, taky se jej nebudete zastávat a svůj protest proti smradu fekálií ve svém bytě nebudete nazývat buzerací a sebě něco jako fašistou. Svoboda každého končí tam, kde začíná omezovat svobodu druhého. R^

1 1
možnosti

Přiznám se, že mi kouření vždy smrdělo, ať to bylo z Ameriky nebo Kutné Hory. Voní jen než se zapálí. V poslední době mi ale vadí kuřáci, kteří dokouří před příjezdem tramvaje a pak na Vás intenzivně "dýchají".

1 1
možnosti

Správně!

Kuřáci by měli mít zákonem zakázáno dýchat nejméně deset minut po dokouření.

4 1
možnosti

Kde je hranice Vašeho pozemku v paneláku? Pokud jste v nájmu, tak nikde, jelikož není Váš. Pokud jste soukromý majitel, tak kde? Od vstupních dveří k oknům? Vzduch za oknem, pravděpodobně, patří všem. Já na svém malém pozemku 625m2 si mohu hulit, či nehulit jak chci, ale za vraty na silnici již nemám komu do čehokoli kecat. leda by mi hodil vajgla na pozemek.

2 1
možnosti

To jste to vzal trochu ze široka, ale je to podobné jako s hlukem, máte právo na to nebýt obtěžován, ale blbě se oboje vymáhá a domluva většinou nepomáhá :-/

2 0
možnosti

zlatá cigareta ... to když sousedka vaří květák , to je síla .. a nemluvím o tom že je milovnice nějaké ukrutné krmě, počítám něco polského či ruského a to vaří od řepy po skopový .. to je puch

4 0
možnosti

A vaří to denně několikrát a po celý měsíc?

1 1
možnosti

Standardni balounovina:-)

0 1
možnosti

P70e27t56r 16L43e52b28l

5. 4. 2014 10:35

Díky za upozornění.. Myslíte, že vadím stejně, když kouřím z okna směřujícím na magistrálu? No raději se zeptám sousedů..

1 0
možnosti
Foto

Kouřim na balkoně, protože nebudu hulit v bytě, kde jsou děti. Mám tam popelník, který vysypávám do odpadků, když ho naplním, nevyhodila jsem jedinej vajgl z okna. Tak zamiřte, čekám;-D

7 3
možnosti

Tak nic... pan Baloun nezamířil, chopím se toho tedy já. Jste dle mého názoru a zkušeností pěkné čuně, protože jak tvrdíte, vysypáváte popelník na balkoně, až když jej naplníte. Z vlastní zkušenosti vím, že když u mě na balkoně návšetěva kouří a já popelník nevysypu, jakýkoliv vítr rozfouká popel z cigaret po okolí. Pokud se zvedne vítr silnější, rozfouká dokonce i ty vajgly. Z vás tedy musí mít sousedé radost, to vám povím! Fujtajbl :-P

2 2
možnosti
  • Počet článků 1047
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1809x
Nejsem věčně nespokojený, ale spokojený také nejsem. A o tom, co to obsahuje, hodlám občas psát...