Konečně vím, jak se stát pro ženu(y) atraktivním!

Žádné domácí práce, žádná starost o rodinu! Skoncuji se všemi těmi pracemi, které mě evidentně dělají mužem, o kterého žena (ženy) nestojí. A za to děkuji článku na Onadnes.cz!

Děkuji paní Marcele Svobodové za její článek na Onadnes.cz. Ukázala mi cestu ke správnému životu muže. Od zítřka budu chodit do fitness, budu pečovat o svůj vzhled a mužskou krásu, svaly a způsob chování změním také. Stanu se drsňákem, co má své dny a možná i týdny a měsíce.

Když jsem si článek přečetl a oznámil manželce, že od zítřka budu jiným mužem, zaregistroval jsem úžas v jejích očích. Když jsem jí vypočítal, co všechno musím dělat, abych byl se stal tím správným mužem a tím odůvodnil, proč už nebudu mít čas se starat o týdenní nákupy, vaření, úklid, žehlení svých košil a dalšího prádla, obsluhou pračky, mytí  nádobí, uklízení po sobě a po dětech, luxování a další, dosud vykonávané práce, vykřikla cosi nesrozumitelného.

Když jsem se jí s úsměvem zeptal, co tím nesrozumitelným výkřikem myslela, odpověděla, že se chystá dát někomu přes ústa. Tím, kdo to bude, jsem neměl být ani tak já, jako autorka článku, který mě inspiroval. Bránil jsem se – a autorku také – že jsou to vědecká zjištění a vlastně to jsou skryté ženské touhy a přání, kterým konečně přicházím na kloub a hodlám je naplnit.       

Ale žena na to, že prý jsem magor, když si beru příklad za takových článků od žen. Zatvářil jsem se uraženě, protože celé roky ženy poukazují na to, že my, muži vůbec nejsme takoví, jaké ony chtějí  a když to konečně napíšou a nějaký muž se podle toho chce zachovat, zase to není dobře. Tak co tedy mám dělat? Mám dál pomáhat s domácností a výchovou dětí a jiní, skuteční samci, si budou užívat na výsluní žen? No tak to tedy ne! Já také chci obdiv žen(y), chci být chtěným samcem! A stejně tak nyní chci motivovat své dva syny. Proč by oni neměli mít více „užitku“ z toho, že konečně vědí, jak na ženy?

Zkrátka – jsem připraven být šťastným mužským nadsamcem, co po něm ženy šílí a vrhají se mu k nohám, hází po něm kalhotky a podprsenky a nabízí mu za chvilku v jeho přítomnosti svá srdce a další orgány. Jaké štěstí, že jsem četl článek na Onadnes a odhodlal se stát pravým mužem!

P.S. Manželka už půl hodiny hledá nějaký kontakt na autorku toho článku. Ta moje dobrá žena jí jistě chce poděkovat, že bude konečně mít doma pořádného chlapa, po jakém roky celé generace žena touží… Jen mi je divné, že se ptá, jak dlouho trvá vyřízení zbrojního pasu. Já přece zbraň nechtěl…  

http://ona.idnes.cz/zajimavosti-o-sexu-0av-/vztahy-sex.aspx?c=A141113_091145_vztahy-sex_pet

Autor: Aleš Baloun | pondělí 17.11.2014 7:30 | karma článku: 22,49 | přečteno: 1147x