Konečně konec nuceného multikulturalismu!

Šance na to, že původní obyvatelé států přestanou být diskriminovaní ve prospěch přistěhovalců, ožívá. Konečně to snad pochopili i v EU.

Pochopili, že příchozí v naprosté většině případů nepřišli s tím, aby obohatili naši kulturu o tu svou, ale přišli si sem žít svůj život na cizí peníze. Nechuť se zapojit do společnosti, respektovat její zákony a zvyky, odpor k našim tradicím i zvyklostem, který dávají tak na odiv svým chováním konečně přestane být omlouván a vyjádření nevole s jejich stylem života snad oficiálně přestane být chápaný jako projev rasové nesnášenlivosti. Prostě oni nesnášejí nás a my můžeme nesnášet je, pokud se nebudou snažit respektovat své hostitele.

Když tu cizinec dostane novou šanci na nový život, měl by za to být vděčný. Ne že hned začne zneužívat všeho, co se mu nabídne. I když máme v Čechách zatím štěstí na to, že tu nevyrůstají za naší podpory teroristé, kteří na naši zemi pak zaútočí v duchu svých náboženských přesvědčení, stačí nám i to, že si ČR za druhý domov vybraly jiné skupiny lidí. Zejména východní mafií počínaje a déle usazenými nepřizpůsobivými etnickými menšinami konče. A právě s touhle skupinou u nás žijící bychom si měli pravidla upřesnit.

Multikulturalismus byla možná dobrá myšlenka, ale výsledek se hodně - od toho očekávaného – liší. Multikulturalismus je možný tam, kde od sebe nemají dva různí lidé až tolik odlišné zvyky a názory. Může fungovat v rámci stejně vyspělých národností. Nikdy ale nefungoval a fungovat nebude mezi různými náboženstvími. A náboženství je to hlavní, co lidi ovlivňuje.

Ať už jsou kdekoliv na světě, pokud je jejich víra jejich život, stačí málo k tomu, aby svého hostitele začali považovat za vlastního nepřítele. I přesto, že žijí v jeho zemi, užívají a využívají všeho, co jim je nabízeno.

Můžete se s nimi přátelit, můžete si myslet o nich jen to nejlepší. Když ale přijde ke slovu jejich náboženství, zvyklosti a tradice, klidně Vás obětují. A mají výhodu, protože nás a naše zvyky, tradice a životní styl znají velmi dobře. Ty svoje před námi dobře skrývají. Proč by ne, když jsme k nim tak benevolentní.

Takže pokud máme chuť jim pomáhat, musí z jejich strany existovat správná odezva. Minimálně v podobě respektu k naší kultuře, náboženství i zákonům.

P.S.  Jinak si na prsou hřejeme hada, který když nedostane jíst, klidně sežere nás.

 

Autor: Aleš Baloun | pondělí 14.2.2011 7:30 | karma článku: 29,82 | přečteno: 1317x