Konec světa začal. V Česku, ráno 13.12.2012 v 8:00…

Kolabující systém registru vozidel se propojil s funkčním registrem obyvatelstva. Pak zkolabovaly oba systémy. Ještě zbývá připojit registr zdravotnický a sociální. Pak počítače převezmou vládu nad ČR a zkáza bude neodvratná.

Že to lehce připomíná kultovní „jedničku“ Terminátora? Tam počítač Skynet převzal vládu nad lidstvem, rychle se naučil vládnout a myslet sám a pak už jen stroje začaly hubit obyvatele planety. 

To, co se děje u nás, to velmi věrně začíná napodobovat to, co kdysi bylo jen sci-fi. S tím rozdílem, že zodpovědnost nenese armáda a pár generálu. Zodpovědní „dobrovolně“ opustili své funkce a tím se vyzuli ze zodpovědnosti. Bude teď „lidstvo ČR“ čekat na posla z budoucnosti, který zkázu odvrátí?

Nejspíš ale nikdo nepřijde. Celý systém svými chybami umožní jen další zlodějiny, které nikdy nikdo nebude mít šanci dohledat. Nejdříve se ztrácela aut a teď to bude majetek lidí a nakonec lidé samotní. Přesně tak, jak si Janouškové, Krejčířové a spousta jim podobných přáli.

Třeba už zítra bude ukradené Porsche napsané na Vás a Váš majetek převeden do majetku nastrčené firmy se sídlem na Bahamách. Zazvoní u Vás exekutor a policie a Vy budete bezmocní. Systém se nemýlí. Natož registr.  

Skoro bych začal věřit tomu, že systémy byly takto záměrně připraveny. Aby kolabováním a spojováním do sebe vytvořily neprůhlednou džungli. Tím se nakonec završí boj za demokracii a svobodu, za kterou gauneři bojují už téměř 23 let.

Pak jen zbude, aby se všechny kolabující registry napojily na registr vězeňský a všichni kriminálníci se dostali na svobodu. Tím bude proces uzavřen. Ovšem ještě před tím si poslanci neodvolatelně uzákoní do ústavy, že si každoročně přidají 185% platu a nebudou nikdy za nic zodpovědní.

A až se po roce 2018 do hradního křesla v přímé volbě dostane znovu Václav Klaus, emigrují i poslední poctiví a naivní občané kamkoliv, jen když to bude hodně daleko od toho, co kdysi bylo označováno zkratkou ČR.

P.S. No jo, ale co s Kalouskem? Aha – bude hradním mluvčím.

http://zpravy.idnes.cz/registr-vozidel-se-napojil-na-zakladni-registry-fuf-/domaci.aspx?c=A121213_080321_domaci_jpl

Viz článek: Registr vozidel se napojil na databázi obyvatel a začal kolabovat

Autor: Aleš Baloun | pátek 14.12.2012 7:00 | karma článku: 20,38 | přečteno: 1139x